МЦ „Лора за жената“

  • бул. „Христо Ботев“ 10, 1463 София център, София, България
  • +359 2 953 0580

Работно време МЦ „Лора за жената“

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за МЦ „Лора за жената“

(Общо гласували : 25 - Рейтинг: 2.8)

Гергана Петрова

Рейтинг : 1 от 5

В този център просто няма празно. Отиваш да ти напишат само рецепта - таксуват те 15лв. за консултация. Отиваш да ти сменят лекарството - таксуват те още 15лв. за консултация. Обаждаш се на лекарката и на центъра, защото в аптеките не разбират какво пише на рецептата - да съм дошла на място да ми кажат. Отивам на място и каква изненада - 15лв. за "консултация". Доста лекари, центрове и клиники съм обиколила, но такава политика като вашата няма никъде. Обикновено микробиологично изследване се бави повече от 7 работни дни и при обаждане ми казват, че е нормално, а в същото време след 10 мин вече го качват. Моя приятелка, на която препоръчах центъра ме пита същото - нормално ли е на няма резултати от микробиология след 1 седмица. Непосредствено след нейното позвъняване също й качвате резултатите. Вече трябва да се звъни да се моли човек да си види резултатите или и за това на място трябва да се дойде за още 15лв? Поне да бяха верни изследванията, а те нямат нищо общо с реалността. Не е нормално да отивам в център, специализиран "за жената" и да си нося всеки път изследванята в други лаборатории от страх да не ми ги сгрешите отново. Единствено отношението и компетентността на лекарката, която ме лекуваше, ме накара да Ви отделя/загубя толкова време и най-вече финансови средства за щяло и нещяло.


Maya Hristova

Рейтинг : 4 от 5

Изключително доволна съм от д-р Огнянова, която е много внимателна, изслушва, не прекъсва и е винаги вежлива и отзивчива към пациента. Единствената ми забележка е по повод спазването на часа за преглед - от 6 години посещавам центъра и не е имало нито един път, в който да бъда приета в записания час. Обикновено чакам между 40 минути и 1 час преди да бъда приета. Мога да разбера, че всеки клиент има нужда от своето време, за да бъде прегледан, но времето за чакане след записан час е прекалено дълго.


Petya Stankova

Рейтинг : 1 от 5

Бях прегледана от Д-р Джонгова - управител на център Лора за жената. Получих изключително грубо отношение от нея. Не изслушва, говори подигравателно и с ирония към проблема, с който си отишъл при нея. Поддържа ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ниско ниво на хигиена по време на прегледа. Въпреки силната болка, която казах, че ми причинава не спря да ме натиска (върху рана след секцио) и се наложи да й изтласкам ръката, за да спре. Силно разочарована съм. Не препоръчвам!


John Posey

Рейтинг : 1 от 5

Доктор Джонгова е изключително груба и невъзпитана. Държи се така все едно продава картофи на пазара. Говори надменно.


Izabela Tserovska

Рейтинг : 1 от 5

На вратата пише работно време 18:00ч.-пон. до петък... На регистратурата ми казват че са до 19:00ч. предишния ден, а в Google пише, че са до 17:00ч. Решавам да отида все пак и в 17:45ч. е затворено... Много зле!


Ако знаете повече за МЦ „Лора за жената“

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за МЦ „Лора за жената“, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до МЦ „Лора за жената“