МЦ „Орто Пункт“

  • ж.к. Зона Б-18 bl. 11, fl. 1 ap. 4, 1309 ж.к. Зона Б-18, София, България
  • +359 88 824 5062

Работно време МЦ „Орто Пункт“

  • понеделник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за МЦ „Орто Пункт“

(Общо гласували : 22 - Рейтинг: 4.2)

Vesi Rai

Рейтинг : 5 от 5

При мен - много хубаво отношение! Работи с внимание и към детайлите. Коригира ми лекарствата, които пия от почти 3 години, изписани от друг кардиолог, защото съм зле и с аритмия, въпреки тях. Ще пиша отново, след пълният курс на лечение


Konstantin Dimitrov

Рейтинг : 1 от 5

Не си губете времето и не се лъжете по рейтинга - половината и повече от отзивите тук са измислени. "Диетата" се базира на възскъпи добавки от "партньори" ,вместо да акцентира на важните неща - правилно хранене и правилно движение. Просто типичен за България "медицински център", в който се интересуват само от парите на пациентите.


Елина Николова

Рейтинг : 5 от 5

Майка ми имаше болно сърце. Къде ли не я водихме, кого ли не питахме - никакво отношение, никакъв сериозен подход. Обаче доктор Каменов е златен!!! Разбира си от работата, проведе изследвания, предписа лечение. Мама сега е жива и здрава, та вчера даже нещо се занимаваше в градината, върна й се енергията. Благодаря отново :)


Николай Трайков

Рейтинг : 5 от 5

Здравей, искам да изкажа благодарността и възхищенията си от помощта, която получих в медицински център "Орто Пункт" и по-специално към доктор Камен Каменов. Благодарение на него и хранителният режим, който ми изготви, успях да си върна старата форма. Претърпях контузия, която ме извади от "зеления терен" за няколко месеца и през това време качих 5-6 килограма. Реших да не експериментирам повече със здравето си и потърсих услугите на специалист по храненето, който да ми помогне да се избавя "час по-скоро" от излишните мазнини. Направиха ми телесен анализ и специфична програма, с която за 6 седмици успях да възвърна и дори да подобря формата си! Благодаря Ви, доктор Каменов!


Пърпъл Каменова

Рейтинг : 1 от 5

Ужасно отношение и то само по телефона,представям си какви са прегледите и отношението на място!!!!


Ако знаете повече за МЦ „Орто Пункт“

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за МЦ „Орто Пункт“, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до МЦ „Орто Пункт“