Мебели МОНДО

  • бул. „Освобождение“ 106, 6302 Южна промишлена зона, Хасково, България
  • +359 88 757 9090

Работно време Мебели МОНДО

  • понеделник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 18:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Мебели МОНДО

(Общо гласували : 104 - Рейтинг: 3.7)

Камелия Парашева

Рейтинг : 1 от 5

Некомпетентни и некоректни е слабо казано. Персоналът не знае къде се намира и седи за едната заплата. Поръчахме март месец горна ъглова етажерка 70х30х30 за 30лв. Обаждат се в края на месеца, че в началото на следващия на дата, която е официален празник ще бъде в магазина. Никой не се обажда, пише... В края на май месец решаваме, че все пак ще проверим дали е дошла. Там ни казват, че е в някакъв склад в друг град и другата седмица ще дойде. Отиваме пак (няма позвъняване, няма имейл) дават ни долна етажерка с размери 60х70х50 огромна спрямо поръчаната с етикет за друг артикул. Айде пак другата седмица. Отново никой не сигнализира по някакъв начин. Операторката казва нямаме долни етажерки, само горни (естествено нали сте ни пратили долна как ще имате, ние си търсим горната) Ами съжалявам някакво объркване е станало и до там... Ще бъда достатъчно упорита в лошата си реклама на тази фирма, която трябва да се научи как се работи с клиенти


Karolina Yakimova

Рейтинг : 1 от 5

Отношението да продавачката е отвратително… отиваме с нагласа да закупим определено нещо което сме харесали, от вратата със заядлив тон ни посреща…..


marieta toneva

Рейтинг : 1 от 5

Никога не бих повторила, чакам си покупката втори месец и не е готова.


Ivanela Atanasova

Рейтинг : 1 от 5

Не съм доволна от мебели Мондо, не стига че чаках 2 месеца почти за един диван, а на всичкото отгоре бях казала да ни се обадят ден предварително кога да си го вземем от магазина, а те и този труд не си направиха


Zhivomir Peychev

Рейтинг : 1 от 5

Който иска да си спести нервите да не купува нищо от тях. Това е изключително некоректна фирма!!! Щом ти вземат парите - вече не си клиент! По скоро абориген ще ви достави слон, отколкото тези лъжци ще ви доставят ЗАКУПЕНАТА СТОКА В СРОК!!! Инъче в оправданията и лъжите са номер 1. Говоря специално за смешниците от Мондо Варна!!


Ако знаете повече за Мебели МОНДО

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Мебели МОНДО, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Мебели МОНДО