Мебелмаг ЕООД

  • бул. „Cливница“ 245, 1202 София център, София, България
  • +359 700 50 555

Работно време Мебелмаг ЕООД

  • понеделник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 17:00 ч.

Отзиви за Мебелмаг ЕООД

(Общо гласували : 440 - Рейтинг: 4)

Mario Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволен! За качеството се надявам да е добро, все още нямам поглед....Служителите във магазина са любезни, отзивчиви и готови да съдействат! Спазиха срока, който бяха ни дали за спалнята. Екипът, който я достави и качи до апартамента беше много готин, и действаха като професионалисти. Изключително сме доволни и благодарни на момчетата, които я сглобиха. Бяхме притиснати от времето и трябваше да пътуваме. Дойдоха още на другия ден след доставката в извънработно време и работиха до 21:00 часа. Препоръчвам!


Stanislava Petrusenko

Рейтинг : 1 от 5

Изключително некоректни, сгрешиха размера на матрака, който бях поръчала и след това се започна ходенето по мъките. Безобразно отношение от страна на служителите, все едно вината е моя, а не тяхна. Качество също не е нещо впечатляващо. След това разбрах, че и други мои познати, които са поръчвали от тях, са се сблъскали със същото некоректно отношение. На никого не бих ги препоръчала!


Александър Налбантов

Рейтинг : 1 от 5

Поръчах си четирикрилен гардероб от магазина, обслужването беше на ниво, при доставката нямаше абсолютно никакви проблеми, като техническо лице предпочетох сам да си сглобя гардероба тъй като не ми е за първи път, но от мебелмаг ми беше за пръв и последен, подредбата на обковните елементи беше щипка пирончета, шепа винтове, шепа френски сглобки, чаена лъжичка рафтоносачи и всичко това нахвърляно в кутия, сортирането ми отне 30 минути, схемата за сглобяване която се разчиташе под микроскоп също беше чертана от първолак за нея ми отне 1 час да си намеря лупите и да я разгадая, диагоналите на гардероба бяха уникално криви, фазерите си направих труда да го измеря нямаше нито един който да съвпада, заготовките за пантите бяха за по голям размер панти, самите панти възможно най-ниско качество.


Ggergana Gevrekova

Рейтинг : 1 от 5

Изключително некоректни, чакане на монтаж повече от 10 дни, уж работят с друга фирма за монтаж ама телефон нямат за връзка с тях и име на фирма не желаят да дадът! Изключително некоректно отношение!


Йордан Йорданов

Рейтинг : 1 от 5

Много са некоректни. Имаме заявка за монтаж и ги чакаме много време. Не бих го препоръчал.


Ако знаете повече за Мебелмаг ЕООД

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Мебелмаг ЕООД, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Мебелмаг ЕООД