Медицински център "ЛОРА"

  • ул. „Позитано“ 10, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 2 980 8065

Работно време Медицински център "ЛОРА"

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Медицински център "ЛОРА"

(Общо гласували : 104 - Рейтинг: 2.9)

Кремена Ковачева

Рейтинг : 1 от 5

Отзивът и коментара към него са специално към д-р Ива Петрова. Не знам дали се води към МЦ Лора, по-вероятно не, но тъй като по друг начин не мога да оставя мнение за нея (кабинетът ѝ не е регистриран никъде в достъпното онлайн пространство) ще го направя тук, тъй като се помещава на същия адрес,в същата сграда. Доктор Петрова ми се води личен лекар от около 3 години, като за щастие, не ми се е налагало да я посещавам повече от веднъж или два пъти. Понасях отношението ѝ единствено, точно заради липсата на контакт. А отношението е изключително непрофесионално- почти не те поглежда,навиквания и постоянно повишаване на глас при опити да ѝ обясниш защо си там, прегледите се провеждат така сякаш пациента е учебна кукла,никакво внимание към нуждите на пациента. Груба дама с ужасен НЕпрофесионален маниер. След всяко посещение се заричам да я сменя при следваща възможност, но покрай работа не ми остава време. Е, този път я сменям и се надявам хората да не се лъжат да се записват при нея.


Konstantin Stoychev

Рейтинг : 1 от 5

Вчера бях на преглед при д-р Наталия Андреева(офталмолог) в медицински център Лора на улица Позитано. За работата й нищо лошо не мога да кажа,но отношението й беше изключително грубо и невъзпитано.Главната причина да напиша това негативно ревю обаче е следната ситуация. Когато си тръгвах,чух как д-р Андреева обсъжда мен и моята диагноза с рецепционистката и с още един пациент в чакалнята,като дори използваше и обиди по мой адрес. По този начин тя наруши Хипократовата клетва и принципа за "лекарска тайна".Тя е длъжна да пази в тайна здравословното състояние на пациентите и да не го обсъжда с външни лица.А за обидите не знам какво да кажа.Срам и позор! д-р Константин Стойчев


Tanina Mineva

Рейтинг : 5 от 5

Преди седмица посетих МЦ „Лора“ на Позитано, заради болки в бъбреците и бях прегледана от доктор Юнлю. Прегледът беше с ехограф и много обстоен. Лекарят беше отзивчив и отговори на всичките ми въпроси. Доволна съм от предписаното лечение и за няколко дни симптомите ми отшумяха.


Andriana Stancheva

Рейтинг : 5 от 5

Изключително съм доволна от прегледа! Посетихме центъра в неделя и детето ни бе обстойно и професионално прегледано от др Галина Иванова! Благодарим й за етичното отношение и експертни насоки!


Севделина Евтимова

Рейтинг : 5 от 5

Мога само да кажа , че съм много доволна и от прегледа и от отношението . Личният ни лекър има договор с МЦЛора и се наложи да отидем в неделя за преглед на детето ни . За първи път ходим там , но със сигурност няма да е за последен. Дамата на регистратурата беше много любезна , веднага ни съдейства и ни обслужи адекватно . Лекарката , която прегледа детето ни беше със страхотен подход и отношение . Не чакахме дълго , имаше хора и пред нас , никой не изказа лошо мнение . Назначиха ни адекватно лечение . Благодаря !


Ако знаете повече за Медицински център "ЛОРА"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Медицински център "ЛОРА", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Медицински център "ЛОРА"