Механа Джалата

  • ул. „Братя Жекови“ № 12, 6000, 6003 Казански, Стара Загора, България
  • +359 89 686 3907

Работно време Механа Джалата

  • понеделник: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • вторник: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • сряда: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • четвъртък: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • петък: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • събота: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • неделя: 11:00 ч. – 0:00 ч.

Отзиви за Механа Джалата

(Общо гласували : 312 - Рейтинг: 4.3)

margoivg

Рейтинг : 1 от 5

Преди ввреме сме посещавали бистрото Джалата и сме оставали курбандоволни и от храната и от обслужването. Заявявале сме резервация по телефона и ни е изпълнявана такава. Преди две седмици решихме отново да посетим заведението с цел да хапнем курбан. Два пъти бяхме излъгани по телефона че разполагат с курбан. Следващия път имаше но като ни го сервираха беше ужасно лош. Месото беше тъмно имаше неприятен мирис и в ястието необичайно бяха поставени подправки –черен пипер дафинов лист бахар. Почти не го консумирахме. Попитахме сервитьорката защо е толкова лош курбана и тя ни отговори че незнае и не консумира това ястие. И тъй като сме редовни клиенти си казахме просто се е случило и отминахме без да се задълбочим. Обаче на 13 август наша колежка отиде на место да провери ще се готви ли курбан и дали ще е пресен. На следващия ден заявихме по телефона резервация за 6 места и 6 курбана. Лицето на телефона ни потвъди че поръчката ни е приета. В деня на 15 август малко след 12 часа посетихме заведението и там лице което прие поръчката се държа ужасно грозно и ни показа че има маса но курбан няма. Представи ни се за управител на заведението а по - късно и за собственик. Ние незнаем наистина дали е управител или собственик но държането му беше пного грозно. Отговори ни курбана е раздаден и толкоз. Не сте внесли капаро такова не ни беше поискано . Незнаем защо келнерът стоеше като стъписан без да отрони думичка. Учудихме се какво се е променило в заведението но до сега не сме посрещани по този отвратителен начин и почти изпъдени от заведението.Повече с колегите нежелаем да посещаваме заведението.


Чудомир Иванов

Рейтинг : 4 от 5

До преди ковид кризата, беше страхотна кръчма, всяка вечер бе пълно с хора понеже кухнята беше много добра и цените с нормални цени и порции. Сега готвача ли е друг не знам, но храната е ужасна а порциите драстично намалени. Обслужването също накуцва.


Vera Zhelyazkova

Рейтинг : 3 от 5

Храната и сервиз - ът е ок! Забележка към тоалетната, да се сменят мъжката със женската, че има повече място в мъжката, като преди това я изчистят из основи. Прекалено тясно е в женската и е неудобно! 😔


Marin Totev

Рейтинг : 5 от 5

Запазена марка за „Джалата„ е традиционното българско меню. Тук се прави един от най-хубавите курбани, не само в Старозагорско. Гозбата присъства в листата всеки ден. Ресторантът е идеалното място да поръчате и печено на пещ агне, прасенце, теленце-сукалче… Майсторите гарантират, че няма да съжалявате за избора. Още повече, че подготовката на деликатеса става по добре отработена технология. Сред другите ястия препоръчват вкусната мешана скара. Познати сме и с луканките, които приготвяме по автентична рецепта. Готовите да експериментират могат да опитат конски суджук. Препоръчителен е със специфичните качества на месото, особено за хора, които спортуват, обяснява Тенко Тенев. Вкусната кухня, уютната обстановка, изпитаните рецепти на изкусните майстор-готвачи и конкурентните цени са превърнали „Джалата„ в предпочитано място за семейни тържества и празнични партита. За предстоящите коледно-новогодишни празници резервациите вече са направени, но стопаните на механата канят старозагорци да отпразнуват януарските именни дни от Новата 2018 година.


Луиза Каракънева

Рейтинг : 5 от 5

Страхотно място със чудесна кухня. Уютно вътре и вън, мястото дава едно спокойствие и в същото време имаш възможност да се забавляваш. Персонала е подбран много добре и прави всичко възможно клиентите да се чувстват много добре колкото и капризни да са те. Продължавай те все така


Ако знаете повече за Механа Джалата

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Механа Джалата, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Механа Джалата