Мели турс БГ

  • бул. „Христо Ботев“ 14, 1000 София център, София, България
  • +359 2 989 7172

Отзиви за Мели турс БГ

(Общо гласували : 13 - Рейтинг: 4.3)

Таня Димова

Рейтинг : 1 от 5

Изказваме нашето безкрайно неудовлетворение и разочарование от проведената екскурзия Халкидики - Атон, проведена на 22 - 24.09.2018 г. . Чувствахме се като заложници или роби без права. Aвтобусът без обузначителни табели – коя фирма и кое направление. Престой за тоалетна след 4 часа път. Некоректна екскурзоводка. Без грижа, внимание и речеви и комуникативни умения. Некомпетентна, злобна и безразлична към пътниците и възникналите проблеми. По програма вторият ден обявен за целодневен круиз около Атон. Действителният круиз беше само 3 часа! По програма вторият ден започва със закуска на блок маса, вместо това ни дадоха един сух сандвич. Пътниците разхвърляни по целия полуостров в 4 хотела, на отстояние половин, един час едни от други. Вместо круиз - изнервящо пътуване с автобус за събиране и връщане на хората. Най-скандалното беше, че екскурзоводката лъжеше, по телефона, че всички туристи са доволни и щастливи! А ние бяхме безкрайно разочаровани от нея, промените и липсата на информация!


Svetoslav Dimitrov

Рейтинг : 5 от 5

Добро обслужване и интересни дестинации.


Maria Mihova

Рейтинг : 5 от 5

През юни отседнахме в хотел „Син делфин“ на Халкидики. Това беше най-невероятното място, на което някога сме били. Беше много чисто, персоналът беше много любезен, а храната - вкусна. Благодаря ви за помощта при резервацията на този прекрасен хотел.


Dimitar Yankov

Рейтинг : 4 от 5


Hristo Nenov

Рейтинг : 5 от 5


Ако знаете повече за Мели турс БГ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Мели турс БГ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Мели турс БГ