МЕРИАН ПАЛАС

  • бул. „Руски“ 8, 6000 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 42 611 100

Отзиви за МЕРИАН ПАЛАС

(Общо гласували : 628 - Рейтинг: 4)

Данаил Молдованов

Рейтинг : 1 от 5

Бяхме резервирали 2 апартамента в хотел "Мериан Палас" Стара Загора за периода 14-18 юли, които ни бяха офертирани със закуска, ползване на басейн и спа зона и транфер до фестивала"Мидалидаре - Рок в долината на виното". При пристигане ни беше обявено, че басейнът не работи от 2 години и офертата му е грешка на туроператора. Закуската беше обявена от 7 до 9.30 и нямаше шанс да се възползваме от нея при положиние ,че се прибирахме от фестивала около 2 часа всяка вечер. Въпреки ,че почти целия хотел беше зает от гости на фестивала промяна в часовете за закуска не бяха направени. Върхът на безобразието беше, когато при опит да си вляза в стаята отказа системата за достъп и ми се наложи да изчакам във фоайето около час и половина един господин от подръжката , който беше излязъл извън хотела и няколкото обаждания от рецепция не го забързаха да се върне . След неговото пристигане се оказа , че някакви батерии били за смяна ,но нямало оставени и т.н и т.н. В крайна сметка влязох в стаята си след час и половина . При молба за подмяна на кърпите същите бяха вдигнати от пода и поставени на закачалки в банята. По време на престоя си забелязахме посетители с бански , които може би ползваха басейн и Спа зона, но не бяха от гостите на фестивала. Не ползвайте този хотел!


Jordan Mechkarski

Рейтинг : 4 от 5

+ Всички рецепционисти бяха супер мили и любезни. Закуската също беше добра, хотелът е подреден и чист. - Стаите бяха супер горещи прозорците се отварят само с 5 сантиметра, климатикът постоянно работеше и постоянно температурата беше непоносима. Тоалетната е сложена до ваната и е твърде тясно за който и да е да я използва. Камериерките за четири дни не влязоха нито веднъж да сменят чаршафите и калъфките.


Grigor Vatev

Рейтинг : 1 от 5

Меко казано отвратително място. Неадекватен персонал, ужасна закуска, излющени тапети в стаята, развалено казанче на тоалетната, безвкусно обзавеждане. Това ако е четиризвезден хотел!? Не се лъжете. Не си заслужава.


Mike Ramm

Рейтинг : 3 от 5

Посетихме хотела през лятото. Невъзможността да се отварят прозорците и неработещите климатици в целия хотел, превърнаха нощуването ни като във фурна.


Liliq Dimova

Рейтинг : 1 от 5

Единствената ми забележка е че,дойдох за басейн , а се оказа, че той не функционира.


Ако знаете повече за МЕРИАН ПАЛАС

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за МЕРИАН ПАЛАС, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до МЕРИАН ПАЛАС