Мони Нейлз Студио и Академия Стара Загора Курсове Маникюр Mony Nails Academy

  • ул. „Антон Марчин“ 40, 6001 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 89 683 3467

Отзиви за Мони Нейлз Студио и Академия Стара Загора Курсове Маникюр Mony Nails Academy

(Общо гласували : 8 - Рейтинг: 5)

Radka Tsoleva

Рейтинг : 5 от 5

Препоръчвам с две ръце, всичко е на високо ниво без компромиси! Преди да се запиша имах големи колебания, но Кристиян и Роси много помагат, изслушват, обясняват, отзивчиви са и се съобразяват с всеки един курсист. Понякога строги, но никога без причина и от всяко едно тяхно изречение винаги има какво да се научи, слушайте и питайте, само така ще постигнете добри резултати за бъдещите Ви успехи. Аз избрах тях без големи очаквания, а получих много повече, и отново бих се върнала там за надграждане. Поздравявам Ви за професионализма и хъса с който работите, желая на целият Ви екип много успехи.


Lilia Dzhingarova

Рейтинг : 5 от 5

❤️ Прекрасно място, приятна атмосфера, приятелско отношение и много професионализъм. Внимателни към всеки детайл, ще ви обърнат персонално внимание, когато имате нужда. Няма да допуснат да си тръгнете без необходимите знания и умения. Кристиян е страхотен преподавател, много взискателен, но изключително търпелив. 🔝🔝


Emiliya Kairamanova

Рейтинг : 5 от 5

Кристиян и Роси, благодаря за търпението, професионализма, критиките и приятелското отношение. С обучители като Вас и невъзможното става възможно! В Академия Мони нейлз ще намерите всичко необходимо, за да станете професионалисти-качествени материали, професионално обучение, приятна атмосфера. Ако пак трябва да избера обучителен център, отново бих избрала Вас! ❤️


роси георгиева

Рейтинг : 5 от 5

Невероятни професионалисти, препоръчвам с две ръце!


Marieta Mraskova

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасно място, страхотни обучения.


Ако знаете повече за Мони Нейлз Студио и Академия Стара Загора Курсове Маникюр Mony Nails Academy

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Мони Нейлз Студио и Академия Стара Загора Курсове Маникюр Mony Nails Academy, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Мони Нейлз Студио и Академия Стара Загора Курсове Маникюр Mony Nails Academy