MS Vision студио за красота

  • ул. „Козлодуй“ 156, 1233 ж.к. Банишора, София, България
  • +359 89 911 4999

Работно време MS Vision студио за красота

  • понеделник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 19:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 18:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за MS Vision студио за красота

(Общо гласували : 31 - Рейтинг: 4.4)

Aleksandra Pavlova

Рейтинг : 1 от 5

Няма лъжи или измислици - това е моето преживяване във валия салон. Не ви прави чест да се заяждате с мен вместо да ми се извините - личи си, че не сте професионалисти. Клиентът винаги има право! Това е моето мнение и го изказвам открито! Вместо да приемете критика достойно вие се нахвърляте върху мен. Не беше достатъчно гризнито отношение по време на процедурата, продължавате с него и сега. Явно е маниер на работа и на начин на мислене. До собствениците: маникюристката си позволи нагло държание и обиди по адрес на колега! Освен това не е имало лепене на счупен нокът! Лъжете и не може да приемете критика към работата на персонала.


Alexandra Stefanova

Рейтинг : 1 от 5

Непрофесионално обслужване на ниско качество. Маникюристката се държа изключително нагло, като по време на цялата процедура говореше колко зле и грешно е направен предният ми гел лак. Направения от нея маникюр няма никакъв блясък и след три дни започна да се лющи. Отделно ме таксува допълнително за махана на стария лак, понеже не е направен от нея. Отношението беше изключително непрофесионално!


Desislava Vasileva

Рейтинг : 5 от 5

До Александра Павлова.. Не Ви прави чест този лъжлив коментар, клиентка съм на салона от много години, персонала са страхотни професионалисти и страхотни като хора , любезни отзивчиви.. Лично аз присъствах на Вашата процедура и мога да кажа .., че Вие 40 мин..Не спряхте да критикувате Маникюристката която е правила старият Ви лак.Сега отново критикувате .Всеки има право на избор и на мнение но нека бъдем обективни..С Вас се държаха прекрасно и професионално..и изведнъж чета Вашия коментар пълен с лъжи..Какво печелите С това не зная? Всеки от нас поне веднъж е имал процедура от която може да не е бил доволен , но това далеч не значи ,че трябва веднага да оплюем някой..И не мисля че един такъв коментар може да откаже многото други доволни клиенти на салона...Аз също работя в сферата на обслужването и едно ще Ви кажа г-жа Александрова 10 клиенти да има доволни еинаги ще има и един недоволен, но това не значи някои е непрофесионалист ..Приятен ден, и преди да сложим петно на някой нека първо го обмислим..


Hristina Baykova

Рейтинг : 5 от 5

Най- страхотните професионалисти, които някога съм срещала, страхотно обслужване, много вежливи и също така имат невероятен подход да те предразполагат. You are the best ladies❤️❤️❤️


Виолетка Георгиева

Рейтинг : 5 от 5

Клиентка съм на салона 2 -ра година и искам да изразя своята благодарност към екипа на това студио!Освен,че са перфектни професионалисти,отношението към клиентите им е все едно сме им на гости вкъщи!Страхотни момичета!Преди 1ч бях на маникюр в салона и останах а сетен път доволна!Милена е абсолютен професионалист!А с четката прави чудеса!Няма лепенки,ваденки,всяка рисунка е като жива!💅Препоръчвам горещо!❤👏👏👏


Ако знаете повече за MS Vision студио за красота

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за MS Vision студио за красота, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до MS Vision студио за красота