MUNICIPAL BANK

  • бул. „Цар Борис III-ти Обединител“ 70, 4000 Капана, Пловдив, България
  • +359 700 15 885

Работно време MUNICIPAL BANK

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за MUNICIPAL BANK

(Общо гласували : 9 - Рейтинг: 3.4)

Maria Peichinova

Рейтинг : 1 от 5

Попаднах на некомпетентна, неучтива и тросната служителка. След като казах, че искам да разговарям със супервайзър или какъвто там го наричат по-вишестоящ, ме покани служителката на съседното бюро. На проблемът и желанието ми така и не беше предложено решение в рамките на посещението ми. През цялото време ми се обясняваха правила и тарифи, по начин, не позволяващ правилно взимане на решение от страна на клиента. А толкова лесно би било ако на прост, небанков език ти кажат това и това са ви алтернативите, при така съществуващите правила.... Не препоръчвам!!!


RoSen HRISTOV

Рейтинг : 1 от 5

Много лошо обслужване. След като майка ми почина, според правилата трябва да се изчака един месец. Ние сме трима наследници, двама от които живеем в чужбина. Би трябвало да направим нотариално заверен документ и третият брат който е в инвалидна количка да се занимава с това. Дори и го направим, банката не оборудвана за инвалиди. Оставих два телефонни номера, български и в чужбина, за да намерим някакво решение с управителя. Служителката отказа да ме слуша. Още чакам обаждане... 3 месеца. Българина да се наричам, първа радост е за мене.


Красимир Глухарски

Рейтинг : 1 от 5

Отвратително отношение на служителка, в офиса на бул. "България ". Възмутен съм от арогантното поведение. Държи се така все едно си длъжен да знаеш новоприетите им вътрешни правила


Evtim Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Коректнна банка. Добро обслужване.


Виктор Първанов

Рейтинг : 5 от 5

Учтивост и бързо обслужване !


Ако знаете повече за MUNICIPAL BANK

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за MUNICIPAL BANK, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до MUNICIPAL BANK