Мьомакс

  • ул. „Скопие“ 6, 1233 ж.к. Фондови жилища, София, България
  • +359 700 19 699

Работно време Мьомакс

  • понеделник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 19:00 ч.

Отзиви за Мьомакс

(Общо гласували : 1330 - Рейтинг: 4.1)

Биляна Костова

Рейтинг : 1 от 5

Давам ниска оценка заради обслужването в магазина в гр. София, бул Скопие. И то за втори път се случва. Миналия път искахме съдействие за осветителни тела - единия служител ни каза да си търсим характеристиките в интернет, а другия - тъй като ги имали налични само в Бургас, да изпратим наш приятел да ни ги купи и изпрати по куриер. Днес, помолих за опаковъчна хартия за 2чаши, при което ми я дадоха да си ги опаковам сама?! Това дори не мога да го нарека обслужване, за какво са тези хора там и получават заплата, като реално аз като клиент ще свърша тяхната работа. Едва ли ще ги посетя отново!


Maya Yorgova

Рейтинг : 1 от 5

В магазина могат да се намерят много хубави неща! Но цялото преживяване с персонала те кара да ти се отще да стъпиш втори път там. Отвартително отношение. Едната жена беше изключително неприветлива два поредни дни. Една жена ме помощи да и сваля един отцедник защото са я отрязали.


u ignatova

Рейтинг : 1 от 5

Запазването на час за консултация с проектантите на кухня в магазина на ул.Скопие. Комуникацията с тях е невъзможна.... Никой не дига телефоните. При онлайн запазване на час, никой не се обажда до 24 часа, както казват, че ще направят. Звъня цяла сутрин, прехвърля ме на оператор, той казва, че консултантите и на него не дигат... Голяма мъка... Отказах се.


Durhan Saliev

Рейтинг : 4 от 5

Точно както другият магазин на околовръстното, но по малък. Не поддържат всичко на склад при тях и е много вероятно да се наложи да отидете до склада, който е до другия магазин, за да си го вземете.


Chavdar Panayotov

Рейтинг : 1 от 5

Здравейте, не си купувайте нищо от там, ако не ви се чака три месеца за доставка. Това е дискаутъра за мебели, не си заслужава нервите.


Ако знаете повече за Мьомакс

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Мьомакс, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Мьомакс