Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”

  • бул. Евлоги Георгиев 94, 1505 Оборище, София, България
  • +359 2 440 9740

Отзиви за Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”

(Общо гласували : 80 - Рейтинг: 4.5)

Боян Иванов

Рейтинг : 5 от 5

Моята Alma Mater 🥰 Моето работно място. Храм на музиката, както се казва! А, и да не забравя: Моят оркестър, АСО (Академичен Симфоничен Оркестър), най-концертиращият, един от най-старите оркестри в България, има концерт всяка сряда от 18:00ч. през учебната година. Вход свободен ! Заповядайте!


Валя Павлова

Рейтинг : 1 от 5

Това е място, където може да се влезе само ако имаш солидна сума, не талант и желание. А притеснението, че може да се появи някой по-талантив, е голямо. Много жалко.


Иван Yordanov

Рейтинг : 5 от 5

Национално Музикално Училище Любомир Пипков е най-доброто музикално училище в страната, дало образование на именити български музиканти. Доколкото знам е открито много рано в началото на века и много бързо се е утвърдило.


Stoyan Stoyanov

Рейтинг : 5 от 5

мммм


Maia Gergova

Рейтинг : 3 от 5

Булевардът не се ли нарича "Евлоги и Христо Георгиеви"?


Ако знаете повече за Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Национална музикална академия “Проф. Панчо Владигеров”