NAIL BAR

  • ул. „Солунска“ 1, 1000 София център, София, България
  • +359 87 661 6816

Работно време NAIL BAR

  • понеделник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за NAIL BAR

(Общо гласували : 152 - Рейтинг: 3.7)

Aneliq Zaimova

Рейтинг : 1 от 5

Г-жо Мария Илиева, В този салон никога не можете да имате отстъпка,качеството е на това ниво,защото г-жа Ралица взима винаги начинаещи само с изкаран курс, тя няма претенции за персонала си , тя лично ми каза че нейните служители се учат върху нейните клиенти.Тя няма елементарно отношение към собствените си клиенти да не говорим за персонала. Персонала и се сменява през 10месеца. По долу госпожата го потвърждава преди 2 месеца бил нов персонала сега е още по нов. Госпожа Ралица се мисли за Господ обижда персонала си и я интересуват единствено и само парите, а Вие очаквате да има отношение към вас. А щом сте били и за обикновен маникюр за което цената е 27лв.няма как да ви обърнат и елементарно внимание. По долу се вижда само отрицателни коментари нямам думи да опиша преживяното там и с толкова елементарна жена Ралица. Тя говори едни и същи елементарни думи. Тя просто си е простовата Това е моя извод На много ниско ниво е Много ниско интелигентен човек


Мария Илиева

Рейтинг : 2 от 5

Имах предварително записан час ,но се наложи да чакам 20 минути, защото клиентката преди мен "имала спешен случай."Нямаше компенсация ,а и цената дори за обикновен маникюр не отговаря на предлаганата услуга,пропускат се някои стъпки от процедурата.


Galina Doneva

Рейтинг : 2 от 5

Освен че е 50% по-скъпо от други салони, се наложи да си сменя лака след само 5 дни - започна да се изтрива по краищата на ноктите още на 3-я ден. А всеки лак досега (а и след този) ми държи по повече от 2 седмици безупречно, без да го пазя.


Yana Alexandrova

Рейтинг : 1 от 5

Бях в шок от цените им. Дори да правеха перфектен маникюр са твърде високи. А те предлагат доста нескопосано изпълнение.при поне 20 салона в радиус до 10 пресечки не знам как изобщо още съществуват!


I. K.

Рейтинг : 1 от 5

След 6 години реших да дам още един шанс на овчарката, но макар, че тя е излязла от селото, селото не е излязло от нея. По стара тардиция отново не записали часа, точно както преди 6 години. Влизаш и те гледа простоватата тетка с нагла овча физиономия /деформирана от поне килограм ботокс и с мигли пригодени за вентилатор може би/ и едва ли не сякаш нелегално си се опитал да се промъкнеш в тоя 5-звезден парижки салон. Не е изненада, че след 6 години е празен, а когато селската простакеша тръгваше, имаше по поне 10 клиентки излъгали се да седнат там. Персонала също е избягал... Накратко, селянката дори графика не може да си подготви. Няма и елементарни обноски, но като за пасла овце чалгаджийка, разбираемо. Толкова с шансовете към простовати пайнерки.


Ако знаете повече за NAIL BAR

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за NAIL BAR, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до NAIL BAR