НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“

  • ул. „Георги С. Раковски“, 1000 София център, София, България
  • +359 2 923 1351

Работно време НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“

  • понеделник: 12:00 ч. – 19:30 ч.
  • вторник: 12:00 ч. – 19:30 ч.
  • сряда: 12:00 ч. – 19:30 ч.
  • четвъртък: 12:00 ч. – 19:30 ч.
  • петък: 12:00 ч. – 19:30 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 12:00 ч., 14:30 ч. – 19:30 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“

(Общо гласували : 139 - Рейтинг: 4.3)

Ava

Рейтинг : 1 от 5

Не препоръчвам на никого да кандидатства в тази академия, освен ако не иска да хвърля 1000 лв (Да! 1000 лв за държавно ВУЗ) на семестър на вятъра. Подсъдимо е колко малко ни е осигурено за тази безбожна сума. Нямаме нито база за обучението, което би трябвало да имаме, нито дори минималното, което се изисква за образованието ни. В тази пандемия не ни осигуряват дори основни санитарни материали като сапун и тоалетна хартия. В някои помещения парното не работи в най-студенатите дни. Не се позволява на студентите да се възползват от правата си, без да се даде обяснение защо. Организацията и управлението са под всякаква критика - ако искате да ви бъде вдигнат телефон или да ви се отговори на елементарни въпроси, откажете се. Различните класове от една и съща специалност имат различни права, отново без да се даде обяснение защо (Като например да се учи СИП-Дублаж). Освен ако кандидат-студентите не са готови на подобни жертви с ясното съзнание, че няма да променят нищо, силно не препоръчвам загубата на тяхното време.


Erwin Rommel

Рейтинг : 5 от 5

Запазения интериор на залата придава различно усещане. Прекрасно място да вдъхнем увереност на младите актьори, а те да ни дарят с великолепна игра.


Александър Хаджихристов

Рейтинг : 5 от 5

Добре структурирано пространство за учебните цели с отличен педагогически колектив. Станислав Семерджиев е за мен най - успешният ректор като ръководител на първото по значимост училище за театрално изкуство и други разширени по обхват дейности /кино факултет и т.н./


Alexander Hlebarov

Рейтинг : 5 от 5

Натфиз, люпилня за актьори и всякакви други кинаджии и театрални. Продължава да обучава от времето на соца та до днес. Сигурен съм, че има и модерни преподаватели, но има и стари нафталинени схоластици, които размахва пръст пред иновациите и модерните идеи. Иначе студентите са шумни и артистични натури. Хвърлят боклуци по съседните дворове и по улиците. Пушат цигари и пият бири... Веселба!


Kristina Kostadinova

Рейтинг : 4 от 5

Добри и разчупени представления с млади и талантливи актьори. Цените на билетите са по-ниски от другите театри. Сцена 47 е едно от най-приятните места, където да се насладите на театралното изкуство. Толкова сте близо до актьорите, че различавате всеки поглед и мимика.


Ако знаете повече за НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“