ОББ - Централен клон Плевен

  • пл. „Свободата“ 25, 5800 Плевен Център, Плевен, България
  • +359 64 895 728

Работно време ОББ - Централен клон Плевен

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:30 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 14:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за ОББ - Централен клон Плевен

(Общо гласували : 10 - Рейтинг: 2.6)

Радинка Вичева

Рейтинг : 1 от 5

Възмутена съм от дъното на душата ми от грубостта на някои служителки от Централния клон на ОББ, а днес бях овикана по-най груб и просташки начин от Симона Цакова от другия клон на "Коста Хаджипакев". Не бях стъпвала 3-4 месеца в ОББ и май ще си сменя банката само заради грубото и нервно поведение, и бавната работа на служителките. Симона беше сама и си правеше нещо на компютъра и ние чакахме няколко човека 15-20 мин.,че имала друга работа. Каза да не ѝ висим на главата и се развика безобразно като дори изнесе мои лични данни пред всички. Това е кошмарно поведение!


Georgi Georgiev

Рейтинг : 1 от 5

Бива чакане, бива, ама да чакаш и за най-кратката услуга по над един час, срамота. Такъв голям клон с толкова служители, уж има система за организация на посетителите, а дори с нея, дейността върви тромаво.


veselin ivanov

Рейтинг : 1 от 5

Подобрете обслужването си. Не е нормално всеки път да се чака повече от час! От работата на служителите с клиенти има много какво да се желае...


Георги Георгиев

Рейтинг : 1 от 5

Липса на вежливост, лошо обслужване (от кредитните консултанти), работят изключотелно бавно. Чаках над 40 мин за да ме обслужат, а в салона бяхме 4 човека. Крайно възмутително!


Aleko Asenov

Рейтинг : 1 от 5

Възможно ли е някой да отговори на телефонните обаждания


Ако знаете повече за ОББ - Централен клон Плевен

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ОББ - Централен клон Плевен, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ОББ - Централен клон Плевен