ОЧЕН ЦЕНТЪР Д-Р ГОЛЕВ - ХАСКОВО

  • бул. „България“ 43, 6300 Хасково Център, Хасково, България
  • +359 87 750 5151

Работно време ОЧЕН ЦЕНТЪР Д-Р ГОЛЕВ - ХАСКОВО

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 14:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за ОЧЕН ЦЕНТЪР Д-Р ГОЛЕВ - ХАСКОВО

(Общо гласували : 35 - Рейтинг: 4.3)

mariya mateva

Рейтинг : 1 от 5

Заведох възрастният ми баща на очен преглед. Посрещнаха ни грубо и нелюбезно. Поисках да влезна завдно с него в кабинета, беше ми отказано- пак грубо. След като доктора разбра че съм колежка от чужбина, веднага излезна и ме покани да вляза и да присъствам на прегледа. За 40лв получихме само един обикновен преглед - без да му бъде премерено очното налягане, без да се огледат очните дъна, макар да имаше в кабинета всичката необходима апаратура за това. Може би сметаха за излишно понеже баща ми е на 77 години. Дори не ни дадоха и рецепта -нали съм колежка, ще запомя! Лъскав център отвън, а от вътре, ниско качество на обслужване. Не бих ви посъветвала да използвате техните услуги.


Sevcan Mehmed

Рейтинг : 5 от 5

Бях на преглед в петък!Относно очилата бихтели ми се обадили за да оточня нещо свързано с дадените за мен очила??Благодаря


Георги Джигов

Рейтинг : 5 от 5

Много професионално отношение ,допълнено от отзивчивост и любезно отношение! Доволен съм от работата и отношението!


Elis Mehmedali

Рейтинг : 5 от 5

Най-добрият детски очен лекар който съм срещала. Детето ми имаше мързеливо око, но за 2 години вече вижда на 100 процента и с двете очи. Силно препоръчвам на всички родители да се доверят на д-р Голев и на неговите колеги!


Atanas Velikov

Рейтинг : 5 от 5

Д-р Голев оперира вродените ми пердета. Разплаках се от щастие на следващият ден когато ми бе премахната превръзката. Този човек е велик. Вече знам какво означава да виждаш. Благодаря от сърце!


Ако знаете повече за ОЧЕН ЦЕНТЪР Д-Р ГОЛЕВ - ХАСКОВО

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ОЧЕН ЦЕНТЪР Д-Р ГОЛЕВ - ХАСКОВО, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ОЧЕН ЦЕНТЪР Д-Р ГОЛЕВ - ХАСКОВО