Пандора

  • бул. „Витоша“ 53, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 87 641 2275

Работно време Пандора

  • понеделник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Пандора

(Общо гласували : 243 - Рейтинг: 4)

Бегония Трендафилова

Рейтинг : 1 от 5

Не си вдигат телефона, не отговарят на месинджър, нито на мейл, не дават информация за очаквани доставки....А беше ясно, че моловете няма да отворят и магазина на бул.Витоша ще е единственият работещ. Можеха да се подготвят по-добре и с количества, и с персонал. Като в цялата държава - липса на организация, липса на отношение....Изключително съм разочарована!!!!


Viktor Kirilov

Рейтинг : 5 от 5

Много любезно момиче ни препоръча голямо количество бижута. Накрая избрахме и сме доволни. Ще отидем пак.


Roxana Pankova

Рейтинг : 1 от 5

Исках да си взема определен тип гривна и от Парадайс център ми споделиха, че в магазина на Витошка има 2 гривни от този модел с желания размер. На следващия ден реших да им звънна, за да ги помоля да ми потвърдят и запазят модела. Звънях 5 пъти днес и никой не ми дигна. Накрая, когато отидох на място ми казаха,че гривната я няма налична, въпреки че в системата им пише 2 бройки?!? Попитаха ме, защо вчера не са им звъннали, и когато контрирах с въпрос, защо днес на мен никой не ми е вдигнал ми отговориха с “Много сме заети, няма кой да вдигне”. Благодаря за прекрасното обслужване и коректност на служителките работещи там.... нямам думи.


Kamelia Tsanova

Рейтинг : 5 от 5

Как да дадеш ниска оценка на място, от където си купуваш любимите бижута. Особено когато само там магазинът е отворен в момента.


Netka Koeva

Рейтинг : 5 от 5

Супер бързи и отзивчиви. За по-малко от 24 часа успяха да намерят и да ми доставят скъпоценния и дефицитен “Бруно рок звезда”. Благодаря!


Ако знаете повече за Пандора

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Пандора, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Пандора