Пандора

  • 101, Alexander Stamboliiski Blvd., 1303 ж.к. Зона Б-5, София, България
  • +359 87 930 0701

Работно време Пандора

  • понеделник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Пандора

(Общо гласували : 161 - Рейтинг: 4.1)

Emili Yankova

Рейтинг : 1 от 5

Изключително грубо и непрофесионално отношение, от страна на персонала. Днес отидох с молба ако може пръстена, който закупих преди 5 дни, да бъде сменен или почистен, поради потъмняване. Служителка там беше изключително неприятна. След като казах, че пръстенът е на няколко дни и е вече потъмнял, тя се обърна към мен с “Ами вие, нещо сте направила. Понеже той не може да потъмнее просто така.” Разбирам, че е възможно да потъмнее от някакви препарати и т.н., но това което ме отврати беше поведението на служителката в магазина.Грубо, обеинително и непрофесионално. Не смятам, че цената, която се плаща за тези бижута, отговаря на качеството им!


Dimitrova Iana

Рейтинг : 1 от 5

Много зле подбран персонал, ако можех щях да го постна без звезда, дори и 1 не заслужават! Гривната ми се къса и пада от ръката, докат е в гаранция заплащах такса ремонт, при което пак се къса за мой късмет в колата ми. Продавачката твърди че съм я дърпала и късала сама. Задавам въпроса защо си плащам докато е гаранция и след такива палави ремонти за по 5дни, се едно съм си купила нова гривна, и едната се обърна и ми заяви купете си нова, изсмях се, това не е нормално. Аз съм разочарована изцяло от тази марка!


Galya Georgieva

Рейтинг : 2 от 5

Персоналът е неотзивчив, поведението пренебрежително. Харесах си някои артикули, но не ги закупих заради отношението.


Иван Иванов

Рейтинг : 5 от 5

Пандора се отличава с прецизната изработка на бижута. Те съхраняват историите с всичко, което обичате, чакани да бъдат носени и разказани. Те ще задоволят и най - изискания вкус на всеки посетител и потенциален клиент. В магазина често има промоции например купуваш три, плащаш две. За всеки сезон има специални колекции.


Kristina Popova

Рейтинг : 5 от 5

Трябваше да закупя подарък за приятелка. Разказах с какъв бюджет разполагам, какъв е поводът, какво бих искала да взема и получих най-адекватното, мило и компетентно обслужване. Служителката е Милена Таскова (ако не бъркам името, което видях на баджа). Определено съм впечатлена от професионализма на дамата. От дълго време се колебая за закупуването на продукт от веригата лично за мен. Вече нямам съмнение, че ще го направя и то точно при тази служителка. Пожелавам здраве и късмет!


Ако знаете повече за Пандора

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Пандора, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Пандора