Парк-хотел „Европа“

  • Парк „Кенана“, 6300 Кенана, Хасково, България
  • +359 38 606 606

Работно време Парк-хотел „Европа“

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Парк-хотел „Европа“

(Общо гласували : 739 - Рейтинг: 4.2)

Radolina Petrova

Рейтинг : 1 от 5

Посетихме басейна, за да празнуваме детски рожден ден, за който бяхме дали предварително капаро, което ни казаха че ще бъде премахнато от крайната цена за консумацията. Обслужвани бяхме от сервитьорка на има Ваня, която донесе сметката, от която трябваше да извади предварително платеното капаро. Тя не само поиска пълната сума на сметката, но и беше така бърза да си тръгне заедно с касовия бон, който повече не видяхме. Сравнително добро обслужване, на прекалено високи цени и измамни работници.


Христина Бечева

Рейтинг : 5 от 5

Чист въздух,разкошна Ландшафтна архитектура и строителството!Басейните са уникални по размер и винаги дезинфекцирани заедно с шезлонги и масички.Спа център,фитнес зала бани,бани,съблекални и тоалетни отговарят на санитарните изисквания!Чудесно място за почивка и тренировка!


Петър Стоев

Рейтинг : 4 от 5

Хотел с много голямо лоби. Ресторант с хубава храна, пица на пещ в Римски стил, свежа салата с нормални цени. С басейн, но басейна е за общо ползване и поради тази причина беше пълен. Персоналът в частност рецепциониста Росен много любезен и мил човек ще Ви ориентира и обясни всичко. Доколкото за стайте широки и уютни имат климатична система която не мога да кажа че работи. Единственият ороблем са климатичната системи.


Деси Гарова

Рейтинг : 5 от 5

Изключително приятно съм впечатлена от обслужването в хотела. Взаимоотношенито на рецепцията към клиента е забележително!Отзивчиви,комуникативни и готови за съдействие и помощ!Специални благодарности към г-н Росен Господинов!Дано има повече като вас!


Станислав Кърначев

Рейтинг : 1 от 5

Снимките в сайта не отговарят с действителността. Тъмно мрачно. Вътрешния басейн не работи. Скъсани пердета в банята плочките са разцепени като след земетресение. Вратата изгнила от долу. Вратите на гардероба спокойно може да ти паднат на главата, пантите са разкачени. На балкона стените са със следи от течове . Мокета е мръсен с лекета. Искрено не го препоръчвам на никой. Аз съм жестоко разочарован чувствам се излъган и пре....ан.За да не се чувства никой така и да не направи същато грешка , не отсядайте там. Ако имах възможност бих им дал минус пет звезди.


Ако знаете повече за Парк-хотел „Европа“

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Парк-хотел „Европа“, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Парк-хотел „Европа“