Паркмарт

  • бул. „Княгиня Мария Луиза“ 2, 1202 Old City Center, София, България
  • +359 87 709 5293

Работно време Паркмарт

  • понеделник: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 8:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 21:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 21:00 ч.

Отзиви за Паркмарт

(Общо гласували : 276 - Рейтинг: 4.5)

Стоян Стоянов

Рейтинг : 4 от 5

Доста хубав и приветлив магазин. Вътре всичко е направено хубаво и е доста подредено, както и много добре заредено. Има много избор, дори и на редки стоки. За жалост цените са високи и е от скъпите супермаркети.


Андреа Ралева

Рейтинг : 4 от 5

Много добре зареден магазин. Може да се намери почти всичко :) цените са по-високи, но пък магазинът е на ключово място, до спирка на метрото и спестява обикаляне. Препоръчвам :)


elysaveta

Рейтинг : 4 от 5

Много харесвам Паркмарт! Най-вече изборът от най-различни качествени стоки, също това че винаги е чист и подреден и пазаруването си е истинско удоволствие. Само едно нещо ме разочарова последният път, когато отидох да пазарувам. Служителката на касата - Ваня Христова, беше изключително груба. От работното време на магазина оставаха десет минути, а тя викаше и обиждаше влизащите клиенти пред всички други, чакащи на опашката за касата. Обслужваше видимо изнервена и с нежелание. Някои от репликите бяха " Не ги пускай повече тия" , " Ако ми влезнат още ще ги насмета" и т.н. . Съветвам ви да обърнете сериозно внимание на персонала си, за да запазите нивото, което имате. Успех! :)


Сашка Младенова

Рейтинг : 1 от 5

От Гастроном на Цум до какъв ли не хранителен магазин и все не върви . Плодовете и зеленчуците са ниско качество, избора на сирена и кашкавали не е голям..аз лично не съм очарована от този магазин.


Vasil Karchev

Рейтинг : 1 от 5

Изключително съм разочарован от онлайн магазина. Не спазват часовите интервали, куриера закъсня повече от час. Претендират че опазват природата, като доставят с електромобили, а доставят продуктите в найлонови торбички. В сравнение с другите онлайн магазини от този тип, този е най-зле. Не бих поръчал отново.


Ако знаете повече за Паркмарт

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Паркмарт, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Паркмарт