Пицария Палас

  • бул. „Витоша“ 34, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 88 239 9967

Работно време Пицария Палас

  • понеделник: 10:00 ч. – 23:30 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 23:30 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 23:30 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 23:30 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 23:30 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 23:30 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 23:30 ч.

Отзиви за Пицария Палас

(Общо гласували : 1552 - Рейтинг: 3.5)

Mihaela Stoyanova

Рейтинг : 1 от 5

Ужасно обслужване! Чакахме 30 минути паста и ризото,а ресторанта не беше пълен,и когато попитахме какво се случва с храната ни съобщиха ,че нямат ризото с морски дарове, след като си поискахме сметката не можаха да изкарат касов бон понеже имали и проблем с апарата!!!На центърът на София това е най разочаровашият ресторант,в който съм била,не сядайте!!!


Dimitrina Andreeva

Рейтинг : 1 от 5

Отвратително отношение от сервитьора, за разлика от прекаленото му сервилно отношение към съседната маса с чужденци. Явно заради лошото обслужване в това заведение, имаше доста свободни маси, за разлика от другите заведения, които бяха пълни. Качествен персонал се задържа на работа с качествена заплата, иначе само неадриналталци, които носят лош имидж и провал на заведението.


Iskra Chakarova

Рейтинг : 1 от 5

Отвратително обслужване! Сервитьорката не може да бъде издирена, за да даде меню, за да донесе поръчката, за да донесе сметката..... При празен ресторант..... Безобразие!!!!


N. B.

Рейтинг : 5 от 5

Добро обслужване,пиците и салатите са много вкусни .Много приятна обстановка. Препоръчвам на всеки който желае добро обслужване и добре приготвена храна. С удоволствие бих се върнала отново. # Ich empfehle weiter. Die Pizza und der Salat schmeckt mir. Qualität ist sehr gut. Ich komme gerne wieder 😊


Чавдар Миндов

Рейтинг : 1 от 5

Бавно обслужване, незаинтересован персонал, за сервиза става въпрос, храната беше добре, бавно идваше, но прилична. Сервитьорите обаче са под всякаква критика, не знаят как да си изкарат бакшиша(техния си интерес) много мързеливи.


Ако знаете повече за Пицария Палас

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Пицария Палас, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Пицария Палас