Пикола Италия

  • бул. „Янко Сакъзов“ 20, 1504 Doctor's Garden, София, България
  • +359 2 944 5125

Работно време Пикола Италия

  • понеделник: 10:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Пикола Италия

(Общо гласували : 674 - Рейтинг: 4.3)

Alexander Nikolov

Рейтинг : 4 от 5

Приятно местенце за вечеря. Обстановката не е претенциозна, атмосферата е задушевна и персоналът е любезен. Ястията са приготвени добре. Препоръчвам домашната бисквитена торта, а за основно ризото с морски дарове.


ssabchris

Рейтинг : 1 от 5

Не обичам да давам лоши оценки и почти никога не го правя, но тук в случая се налага. Бяхме компания и си поръчахме пица, паста и лазаня. Виното беше много гадно на вкус, все едно бутилката е отворена преди месец. Моята пица дойде със суров салам. На въпроса ми - защо - получих доста уверен и непоклатим отговор, че е по италианска рецепта. Това може да е така, но не го пишеше в менюто и не ми беше казано. Помолих да ми се запече пицата със суровия салам и от облужващия персонал ми се каза: - ми тя ще се одърви! Нека... дойде "полуодървена", което не ми пречеше, но беше пресолена. После чакахме за да си платим и чак когато влязох в заведението под предлог, че отивам до тоалетна за да помоля за сметката, докато на сервитьорката вниманието й беше в телефона. Наистина не мога да препоръчвам това заведение. Жалко....


Goritsa Krastanova

Рейтинг : 5 от 5

Впечатление за италианско заведение не от най- висок клас, но напомня атмосфера за Италия. Добро и бързо обслужване, вкусна храна.


Lucy A.

Рейтинг : 5 от 5

Едно от любимите ми места. Предлагат най-вкусната лазания. Мястото не е много голямо, но е уютно, а през лятото, когато не минават много коли, навън е още по-чудесно. Продължавайте да ни радвате с вкусна храна и чудесно обслужване.


Деян Великов (Деян Драгомиров Великов)

Рейтинг : 1 от 5

Отврат! Салата шопска 9 лева(почти), една шепичка нарязани домати и краставици на едро. Обслужване-компромисно. Лазанята от топлият щанд на Про Маркет е поне два пъти по-вкусна. Единственото хубаво е локацията, като ако ще се сяда отвън, трябва да се има предвид жестокият шум от булеварда. Но това сами си го избираме.


Ако знаете повече за Пикола Италия

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Пикола Италия, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Пикола Италия