Пощенска Банка

  • бул. „Митрополит Методи Кусев“ 31, 6000 Център, Стара Загора, България
  • +359 42 610 410

Работно време Пощенска Банка

  • понеделник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Пощенска Банка

(Общо гласували : 12 - Рейтинг: 2)

Mikle Dino

Рейтинг : 1 от 5

Стойте далеч от тази банка. Непрофисионално отношение и отвратитлено обслужване. Некадърни работници, които са сложени само за украса, нямат си никакво понятие от това какво вършат. Не си губете времето и парите да се занимавате с тази пародия на банка.


Nikola Yotov

Рейтинг : 1 от 5

Изключително некоректно и непрофесионално отношение от персонала, особено в сектор ипотечно кредитиране. Отделно това, банкоматите, които са при трите клона на банката редовно не са заредени или са аварирали. Не ги препоръчвам.


Dimo Dimov-Lemuel, SAMARITANS.BG

Рейтинг : 1 от 5

Като фирма, предлагаща посреднически услуги при покупко-продажба на недвижими имоти, предложихме на наш клиент да ползва услугите на Пощенска банка/Юробанк. За да получим дължимата ни от банката комисионна, бяхме задължени да си открием фирмена сметка в тяхната банка. Подобно задължение ни поставя в неравнопоставено положение. Получихме пълен отказ да получим комисионната си по какъвто и да било от другите възприети начини за разплащане между фирми. Откриването на фирмена сметка ни отне повече от един час и беше придружено с вземането на огромно количество маркетингова и лична информация, както и съставянето на обемно фирмено досие. При така поставените едностранни условия, стана невъзможно да получим договорената между двете страни комисионна, защото Пощенска банка веднага ни задължава с редица регулярни такси за обслужване на нежеланата от нас сметка при тях, с които значително ни ощетява като страна. Освен дълбоко негативното чувство, което остана в нас, бяхме "принудени" да изслушаме непоискани предложения за застраховки и да бъдем обслужени от неопитни служители, които през цялото време се питаха пред нас дали правят нещата правилно, като в определен момент, безпомощно стоящи пред монитора на компютъра им имаше трима служители едновременно. Никакво ценене на времето ни, като клиенти и взаимно уважение за свършената в тяхна полза услуга по създаването им на дългосрочен кредитен портфейл на препоръчан, придружен и мотивиран от наша страна клиент. Тази банка е олицетворение за огромно разочарование, неопитност, липса на гъвкавост и архаично отношение към съвременното банкиране!


krisstina nikolaeva

Рейтинг : 1 от 5

Днес имах"щастието " да си дам парите на Служителка на име Каролина.Въпросната не е чувала думата добър.ден , заповядай или довиждане !Да не говорим за киселата и нацупена физиономия!Дъно на обслужването е тази банка


Антония Павлова

Рейтинг : 1 от 5

Няма такава банка! Не дъното, ами под него!


Ако знаете повече за Пощенска Банка

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Пощенска Банка, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Пощенска Банка