Практис

  • бул. „Славянски“ 24, 6000 Промишлена Зона Запад, Стара Загора, България
  • +359 42 636 161

Работно време Практис

  • понеделник: 8:30 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 8:30 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 8:30 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 8:30 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 8:30 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 8:30 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 19:00 ч.

Отзиви за Практис

(Общо гласували : 1539 - Рейтинг: 4.2)

Румяна Иванова

Рейтинг : 3 от 5

Всеки път, когато ми се наложи да търся помощ от продавач- консултант, обикалям да търся такъв, това изобщо не ми харесва. На два пъти ми се случва да ми се тросва едно от момчетата, което обслужва единия сектор. Гледам да посещавам магазина подготвена, така че да не ми се налага да ги търся за помощ.


Georgi Todorov

Рейтинг : 1 от 5

Много съм разочарован от отношението тип "селските тарикатлъци" на шефа на магазина в Стара Загора, който няколко пъти се опита да излъже за цена на продукти, както и доставки , които са безплатни , и не я спазва уговорки които сме имали. Не за първи ми се случва в този магазин. Закупена косачка МТД след изтичане на гаранция , сервиза не я оправят.


Galya Kirilova

Рейтинг : 2 от 5

Богат асортимент , но за съжаление напълно некомпетентни работници, без абсолютно елементарно внимание към клиента . След като попитах за разяснение по гаранцията на продукта ми беше отговорено грубо и с насмешка “ Ами там си пише” . Потресена съм от отношението на обслужващия персонал! Абсолютно не препоръчвам☹️


Станислав Кайряков

Рейтинг : 4 от 5

Добър магазин,но има какво още да се желае от към обслужване и работа с клиенти.Относно локацията,намира се на едно от най натоварените места в града, влизането, паркирането и съответно излизането често е свързано с образуване на излишни нерви.


Ioanchoo Io.

Рейтинг : 3 от 5

Страхотно място, но понякога няма някой неща които търся, като респираторни маски костюм шлем и ръкавици!


Ако знаете повече за Практис

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Практис, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Практис