ProCredit Bank

  • бул. „Транспортна“, 8008 Северна промишлена зона, Бургас, България
  • +359 700 17 070

Работно време ProCredit Bank

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за ProCredit Bank

(Общо гласували : 18 - Рейтинг: 2.9)

Milen Stefanov

Рейтинг : 5 от 5

Имах фирмена левова сметка. Реших, че ще ми трябва и еврова и още една карта към сметката. Всичко си го направих сам през онлайн банкирането за общо 5 мин. Буквално! За същото нещо във всяка друга банка ми отнемат минимум 30-40 минути. Банкирането също е доста бързо, а прехвърлянето между мои сметки става веднага, дори и в събота и неделя - за разлика от Райфайзен например и SG сега ДСК. Мога само да препоръчам, на всички които ценят времето си!


Georgi Trapkov

Рейтинг : 5 от 5

Една от най добрите и качествени банки в България ! Иновативни и не агресивни... Нищо, че е малка и няма много клонове и офиси.Коренна разлика от "големите" в положителна посока и не е побългарена като тях !!! Препоръчвам на всички приятели , които се занимават с бизнес у нас , доколкото това е възможно...С потребителска препоръка да намалят тарифи по определени услуги операции...


Radmila Stamatova

Рейтинг : 1 от 5

Имах депозит, който от който не съм теглила или внасяла пари няколко години. Оказа се , че в някакъв момент, преди години са решила да направят месечна такса за обслужване 10лв. ,без да бъда уведомена по никакъв начин! И така съвсем законно са ми откраднали стотици лева.


Георги Бранимиров

Рейтинг : 1 от 5

Постоянно нарастващи такси. Липсващи офиси. Затруднения и оскъпявания при работа с пари в брой. Опитват се да са онлайн банка но с такси превишаващи тези на реалните такива. Бях им почитател и лоялен клиент ... закрих всичко. Тарифите им са кожодерски.


Надежда Иванова

Рейтинг : 1 от 5

Много смотана банка, останаха с един офис в Бургас, който е на края на града. С удоволствие си закрих сметката !


Ако знаете повече за ProCredit Bank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за ProCredit Bank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до ProCredit Bank