Pulse Fitness & Spa Plovdiv

  • ул. „Цанко Дюстабанов“ 63, 4000 Център, Пловдив, България
  • +359 88 470 9225

Работно време Pulse Fitness & Spa Plovdiv

  • понеделник: 6:30 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 6:30 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 6:30 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 6:30 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 6:30 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Pulse Fitness & Spa Plovdiv

(Общо гласували : 763 - Рейтинг: 4.4)

Polina Dimova

Рейтинг : 5 от 5

Добър фитнес, въпреки че разбира се има и недостатъци. Тоалетната на 3 -тия етаж отдавна не работи. Цените се повишиха тази година. Някои фитнес уреди не работят. Преди имаше добри постелки за йога, но те ги замениха с евтини и некачествени. Но винаги е чисто. И голямо пространство, винаги има място, дори когато има много хора. Цената включва и достъп до групови занимания и спа център. Така че мисля, че такава висока цена е оправдана. Мога да ви посъветвам за този център.


Vili Popova

Рейтинг : 5 от 5

Най-точна и пълна информация за абонаменти, карти, условия и цени получих от сайта. Поднових абонамента си след едногодишно отсъствие онлайн с дамска карта. Удобна е за жени, които имат възможност да посещават фитнеса от 10:00ч. до 16:00ч.


Валентина П.

Рейтинг : 1 от 5

Нелюбезен персонал, никъде не е упоменато, че трябва да се носи лична карта, за да посетя фитнеса. Отказаха ме още от първите минути.


Gergana Aleshanova

Рейтинг : 5 от 5

Изключително високо ниво не мисля, че съм виждала друг такъв фитнес. Светлината е перфектна винаги изглеждате добре. Огромни зали с уреди,които ги има на малко места. Спа-то няма равно!! Цената е изключително добра 50лв/м не е скъп фитнес!!! Не знам какво не им харесва на другите и къде били виждали много по-хубави фитнеси 😅 (един минус нямат хавлии,могат единствено да се закупят от тях и всеки си носи домашната износена хавлийка, това леко бута луксозното усещане)


Никита Кирова

Рейтинг : 3 от 5

Двете госпожици на рецепцията са изключително груби и невъзпитани.Дори не си правят труда да се обръщат към клиентите си с “ВИЕ”.И това е най-малкия проблем. От прочетените отзиви става ясно, че не съм единствената ,която мисли така!


Ако знаете повече за Pulse Fitness & Spa Plovdiv

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Pulse Fitness & Spa Plovdiv, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Pulse Fitness & Spa Plovdiv