Първа градска болница

  • 1000 София център, София, България
  • +359 700 13 233

Отзиви за Първа градска болница

(Общо гласували : 45 - Рейтинг: 3.5)

Ivan Iliev

Рейтинг : 4 от 5

Добра локация в центъра на София. На първият етаж се намира ДКЦ с кабинети на общопрактикуващи лекари (Джи пи-та), сред които има и педиатър, което е голям плюс, тъй като в центъра липсват педиатри. На първия етаж е ситуирана и лаборатория за кръвни изследвания. Като цяло има какво да се направи за обновяване на мебели, врати и интериор.


Надежда Михайлова

Рейтинг : 1 от 5

Възмутена съм от небрежния, противоречив и формален преглед на д-р Андреева, ендокринолог в Първа градска б-ца. Това е "специалист", който е представител на част от болницата. Не ходете уважаеми болни при д-р Андреева, ще се разочаровате.


Ivan Shekerev

Рейтинг : 5 от 5

Очните им докторки са толкова добри и хубави, че само за да може да им се радва, си заслужава човек да си се грижи за зрението.


Violeta Bojerianova

Рейтинг : 3 от 5

Не съм много уверена,че бях от първите,а те не бързаха да те обслужат.


Ивайло Бешпаров

Рейтинг : 1 от 5

Един голям ъпсурд! По голяма пародия и некомпетентност не бя срещал през живота си! Това ако са доктори специалисти аз съм космунафт! Жалко


Ако знаете повече за Първа градска болница

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Първа градска болница, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Първа градска болница