Първо районно управление "Полиция" - Стара Загора

  • ул. „Свети Княз Борис“ 89, 6000 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 42 602 805

Отзиви за Първо районно управление "Полиция" - Стара Загора

(Общо гласували : 7 - Рейтинг: 3)

Dean Dechev

Рейтинг : 1 от 5

"Родната полиция ни пази"


Георги Петров

Рейтинг : 3 от 5

Отнемане на дете от Кристиан Стоилов и Мария Николова от "Закрила на детето" - Стара Загора, въпреки, че самото дете им казва, че бито всяка вечер от майката, гасени са цигари в ръката му, заключвано е като животно. До там , че е имало съмнение, че дори алкохолиците - майка и приятелят й соц-милиционер СА БИЛИ СЧУПИЛИ КРАКА МУ ! НИЕ ОТ БЪЛГАРСКИ ЮРИДИЧЕСКИ КОМИТЕТ- ЗАЩИТА НА ГРАЖДАНИТЕ С ПРАВНИ СРЕДСТВА (БЮК) НЯМА ДА ОСТАВИМ НЕЩАТА ТАКА. Детето на 9 години се моли за помощ. Обръща се към социалните разбойници : "НЯМА ЛИ ДА МЕ ЗАЩИТИТЕ?" Насилникът се казва ВАНЬО ШИШКОВ , Районен инспектор от ПЪРВО РАЙОННО ПОЛИЦЕЙСКО УПРАВЛЕНИЕ - СТАРА ЗАГОРА. "Майката" или по-точно мащехата от приказката Пепеляшка, която нейните родители вероятно са я възпитали в насилие над беззащитни деца са я кръстили Танка Господинова Христова.


Ver Bena

Рейтинг : 5 от 5

Благодаря за помощ.


Nenko Nenov

Рейтинг : 5 от 5

Изключителни професионалисти


SA SSD

Рейтинг : 1 от 5


Ако знаете повече за Първо районно управление "Полиция" - Стара Загора

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Първо районно управление "Полиция" - Стара Загора, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Първо районно управление "Полиция" - Стара Загора