Пътна Помощ - Подаване на Ток - Паяк

  • бул. „Княз Александър Дондуков" 34, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 89 979 9999

Работно време Пътна Помощ - Подаване на Ток - Паяк

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Пътна Помощ - Подаване на Ток - Паяк

(Общо гласували : 33 - Рейтинг: 4.9)

Boqn M.

Рейтинг : 5 от 5

Мога само да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ на тези хора , истински професионалисти , отзоваха се на обаждането ми в неделя , реагираха много бързо и колата ми беше натоварена за 20 мин.Един съвет от мене за хората изпаднали в такава ситуация не се притеснявайте - доверете се на професионалистите а не на някакви си аматьори.


Lazar Petrakiev

Рейтинг : 5 от 5

Наложи ми се да ползвам пътна помощ, и тъй като от скоро съм шофьор и не знаех към коя фирма да се обърна, просто потърсих подобни услуги в Google и попаднах на Албена Експрес ... Служителите им звучаха много приятелски по телефона и камьона им дойде много бързо ... за щастие бях в града но все пак не ме накараха да ги чакам ... Бяха много внимателни с колата ми и като цяло съм много доволен от услугите им ... Бих ги препоръчал не всеки.


Daniel Iordanov

Рейтинг : 5 от 5

Закъсах, акумолатора тотално замина...обадих им се, бях чул за тях, че са добри и коректни. Дойдоха бързо, заредиха ме и си тръгнах :) Доволен съм, свършиха си работата!


Димитър Николов

Рейтинг : 5 от 5

Много сме доволни от услугата, човека венага се отзова, издърпа ни колата и я закара където ни беше удобно. Препоръчвам!!!


Амелия Стоянова

Рейтинг : 5 от 5

Професионално отношение на целия екип по извършената работа. Определено фирма която си заслужава да се търси отново


Ако знаете повече за Пътна Помощ - Подаване на Ток - Паяк

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Пътна Помощ - Подаване на Ток - Паяк, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Пътна Помощ - Подаване на Ток - Паяк