Радина ВИП / Radina VIP

  • бул. „Княгиня Мария Луиза“ 102, 1202 Централна Жп Гара, София, България
  • +359 87 932 1588

Работно време Радина ВИП / Radina VIP

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 16:00 ч.
  • неделя: 7:00 ч. – 10:00 ч.

Отзиви за Радина ВИП / Radina VIP

(Общо гласували : 37 - Рейтинг: 4.1)

Маргаритка Пресолкова

Рейтинг : 1 от 5

в момента все още съм в автобуса който тръгна от София за Бремен на 16.09.22 г. Останах ужасно разочарована и обидена от държанието на персонала. Не спират за тоалетните на два часа,държат се грубо и заплахи за сваляне от автобуса. За закъсненията ги разбирам,защото вината не е тяхна,но като отношение е УЖАСНО.Все едно сме се качили в личният автомобил на персонала. Човек се чувства като говедо.Мръсни автобуси.Тръгване от международна автогара в София със голямо закъснение ( около 30 мин.) За съжаление не бих използвала никога повече тази фирма и дари бих предупредила близки и познати за това пътуване. През 2019 година пътувах с ваш автобус,но персонала ви се държеше коренно различно.Бяха приветливи,отговаряха спокойно на въпросите задедени от пътниците.Днес.... ( вече17.09.22 ) ужас.Разговарят с нас все едно сме хора които не сме си платили билетите,а натрапници в автобуса или гратишчии. Много се извинявам,но обърнете внимание на персонала си. Лично аз ще потърся правата си. Така изглежда автобуса от минутата в който се качих,но отказаха да ми върнат парите на автогарата.


Atanas petrov

Рейтинг : 5 от 5

Много добра компания за превоз на пътници доволен съм от обслужването както така и са любезни


Peycho Draganov

Рейтинг : 1 от 5

Днес вашата служителка в офиса ви във Варна е продала самолетни билети на Wizzair от Варна за Дортмунд на трима украински граждани за 1200евро, въпреки че авиокомпанията излезе с официално съобщение, че билетите за украинските граждани са безплани, за 29.99 евро или най-много 69.99евро. Цената на билет в момента за обикновен човек/не бежанец/ е 255 ЛЕВА! Цената на бежански билет в момента от Варна за Дортмунд е 59ЛЕВА!! ЗАЩО ВАШАТА СЛУЖИТЕЛКА Е ВЗЕЛА 1200 ЕВРО?? ПАРИ НА ГЪРБА И СТРАДАНИЕТО НА ЕДИН НАРОД !!! ТОВА Е НЕМОРАЛНО!!! МНОГО ИСКАМ ДА МИ ОТГОВОРИТЕ И ДА ВИДЯ КАК ЩЕ ГИ ОТЧЕТЕТЕ ТЕЗИ БИЛЕТИ!!!


Стоимена Ташева

Рейтинг : 2 от 5

Автобуса беше толкова стар, че имаше пепелници по седалките. Пътувах с тях до Германия...


Emilio Dimitrov

Рейтинг : 5 от 5

Много коректни и любезни, при необходимост винаги бих пътувал с тях.


Ако знаете повече за Радина ВИП / Radina VIP

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Радина ВИП / Radina VIP, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Радина ВИП / Radina VIP