Raiffeisen Bank

  • бул. „Васил Априлов“ 20, 4002 Център, Пловдив, България

Работно време Raiffeisen Bank

  • понеделник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Raiffeisen Bank

(Общо гласували : 11 - Рейтинг: 3.1)

Данила Стил Еоод «МАГАЗИН ЗА ВРАТИ» Пловдив

Рейтинг : 1 от 5

Бих дала отрицателех рейтинг, но няма такава опция! От доста време обслужването в този клон е под всякаква критика, ама вече ми дойде свръх! Работи се бавно, мудно и незаинтересовано! Днес чаках 55 мин. Служителите винаги си говорят по между си или по телефона лични разговори, които трябва да слушам! Днес, докато чаках, дойде госпожа с голяма чанта, пререди всички и влезе вътре да търси конкретна служителка.Носеше ѝ подаръци и явно това е повод да не си изчака реда, като нас баламите! След като си поприказваха доволно дълго, в добро настроение, служителката ѝ взе документите, внесе ги на вътре, после я заведе до едно гише , за да я обслужат. От същото гише, върнаха мен и друга клиентка - щяла да се извършва специална операция. Така е, като не носим подаръци...Слава богу най-накрая бях обслужена от служителка, която все пак бързо си свърши работата, ама в тази банка никой няма бадж карта и не знам от кой конкретно да се оплача, нито кой да похваля! В повечето случаи, оставам с впечатление, че само портиера го е грижа за клиентите! И ако все пак се интересувате какво се случва, вижте си камерите от днес 21.12.2021 г., от 11:35 ч. до 12:30ч., а и след това, защото тръгвайки си, оставих доста чакащи! А и обедна почивка са си обявили вече!


Dima Muteva (Sikena)

Рейтинг : 5 от 5

Доволна съм от обслужването в клона. Служителите са усмихнати и останах с добри впечатления.


Georgi Georgiev

Рейтинг : 1 от 5

Ако не сте клиенти на банката, не се лъжете да се обвързвате с тях. По-бавно обслужване и мотаене не съм виждал. Осем човека си говореха и смееха, пиеха кафета, като работеха само две каси. Явно е начин на работа, не е до хората, защото персонала е любезен и отзивчив, но е научен да работи по този начин. Давам една звезда, защото не може да е по-малко или нещо друго.


Borislav Arapchev

Рейтинг : 5 от 5

Удължено работно време до 19 ч. От скоро има.и детски кът, много удобен, да оставите детето си там, докато вършите работа в банката. Поздравления.


Georgi Babikov

Рейтинг : 1 от 5

Клон с изключително бавно обслужване и некомпетентни служители !


Ако знаете повече за Raiffeisen Bank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Raiffeisen Bank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Raiffeisen Bank