"РЕЛАКС" АПАРТАМЕНТ ЗА ГОСТИ №1 / "RELAX" GUEST APARTMENT #1

  • бул. „България“ 148, 6300 ж.к. Училищни, Хасково, България
  • +359 88 899 5524

Отзиви за "РЕЛАКС" АПАРТАМЕНТ ЗА ГОСТИ №1 / "RELAX" GUEST APARTMENT #1

(Общо гласували : 1 - Рейтинг: 5)

Petar Yordanov

Рейтинг : 5 от 5

Уникален апартамент, в топ центъра на града. Обзаведен е стилно, уютно и функционално. Леглата, матраците, възглавниците, завивките и бельото - всичко е ново, качествено, безупречно чисто, спи се чудесно. Всяка стая има климатик, кухнята има всичко необходимо за приготвяне на храна, голям хладилник, кана за вода и кафе машина с капсули. Пазар, магазини, централната част с магазините, паметниците, всичко е на пешеходно разстояние. Домакинята е невероятна - любезна, отзивчива и много услужлива, даже ни бе оставила минерална вода, капсули за кафе, плодове и сладки изделия, за добре дошли. Апартаментът ми бе препоръчан от приятел и с удоволствие го препоръчваме и ние. Чудесна тв и отличен интернет - апартаментът е перфектен избор за кратък или дълъг престой, работа или релакс. Благодарим за всичко и с удоволствие ще се възползваме отново от този прекрасен апартамент при следващото ни пътуване.


Ако знаете повече за "РЕЛАКС" АПАРТАМЕНТ ЗА ГОСТИ №1 / "RELAX" GUEST APARTMENT #1

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за "РЕЛАКС" АПАРТАМЕНТ ЗА ГОСТИ №1 / "RELAX" GUEST APARTMENT #1, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до "РЕЛАКС" АПАРТАМЕНТ ЗА ГОСТИ №1 / "RELAX" GUEST APARTMENT #1