Ремонт на покриви Станков 53

  • ул. „Панайот Волов“ 25, 1527 София център, София, България
  • +359 89 531 1621

Работно време Ремонт на покриви Станков 53

  • понеделник: 7:30 ч. – 21:00 ч.
  • вторник: 7:30 ч. – 21:00 ч.
  • сряда: 7:30 ч. – 21:00 ч.
  • четвъртък: 7:30 ч. – 21:00 ч.
  • петък: 7:30 ч. – 21:00 ч.
  • събота: 7:30 ч. – 21:00 ч.
  • неделя: 7:30 ч. – 21:00 ч.

Отзиви за Ремонт на покриви Станков 53

(Общо гласували : 9 - Рейтинг: 5)

Bori Vasilev

Рейтинг : 5 от 5

Аз притежавам малка къща в Пампорово, която отдавам под наем през сезоните на туристи. Експлоатцията на къщата е голяма и времето, С което разполагате за да я ремонтираме беше много ограничен. Разговарях за нова ремонта на покрива да бъде направен възможно най-бързо и Момчетата реагираха много адекватно. Вместо само 4 човека доидоха 6, справиха се с не лека задача, защото покрива ни е с много скатове и е с неправилна форма. Браво на тях ! Обадете им се и си планирайте ремонта спокоино! Добри са!


Georgi Barvaloto

Рейтинг : 5 от 5

Здравей те изключително съм доволен от направения ремонт на покрива ни. Станков53 са добри професионалисти. Пренаредиха керамиди те ни, работих бързо и коректно. Със сигурност бих ги препоръчал ако имате нужда от подобен ремонт. Най - хубавото беше, че се разбрахме за всичко по телефона, без да си губим времето едни на други. Просто им се обадете и те ще се погрижат за всичко. Браво на вас, момчета!


Борис Георгиев

Рейтинг : 5 от 5

Супер случайно се свързах с момчетата.Първо си мислех,че няма шанс те да ми ремонтират покрива,защото аз съм от Бургас.Изготвиха ми оферта,разясниха ми всички етапи от ремонта.Договорихме пари и срокове и всичко си мина по мед и масло. Много съм доволен.Браво ! С две ръце ви ги препоръчвам !


Zaprin Zaprinov

Рейтинг : 5 от 5

Отлични професионалисти. Наех ги за да направят битумна хидроизолация на покрива ни. Работят бързо,качествено и прецизно.Не се притеснявам да кажа,че спечелиха доверието ми бързо след като дойдоха. Познават работата си,личи си че работят от доста време и са добър екип. Препоръчвам ви ги.Добри са в направата на хидроизолации,а знаете,че няма как без такава изолация с тези дъждове,които се изливат всяка година. Препоръчвам ви ги !


Dimitrina Penkova

Рейтинг : 5 от 5

Имах нужда от спешен ремонт, направиха го качествено и бързо. Препоръчвам фирмата.


Ако знаете повече за Ремонт на покриви Станков 53

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Ремонт на покриви Станков 53, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Ремонт на покриви Станков 53