Ресторант "Кипарис"

  • Avgusta Trayana St 17, 6004 Център, Стара Загора, България
  • +359 88 920 2995

Работно време Ресторант "Кипарис"

  • понеделник: 10:30 ч. – 0:00 ч.
  • вторник: 10:30 ч. – 0:00 ч.
  • сряда: 10:30 ч. – 0:00 ч.
  • четвъртък: 10:30 ч. – 0:00 ч.
  • петък: 10:30 ч. – 1:00 ч.
  • събота: 10:30 ч. – 1:00 ч.
  • неделя: 10:30 ч. – 0:00 ч.

Отзиви за Ресторант "Кипарис"

(Общо гласували : 864 - Рейтинг: 4.3)

Bibi King

Рейтинг : 2 от 5

Храната е страхотна. И като се има на предвид че имаха доста работа, за 35 Мин ни направиха всичко. Но дотук. Обслужването трябва да се подобри много за да става нещо от ресторанта. Сервитьорката с розова коса още от вратата ни се тросна, хвърли ни менютата на масата като на псета, и успя да ни развали вечерта. Чак на другата сервитьорка ѝ направи впечатление лошото ѝ отношение към нас. 😞


Zijde

Рейтинг : 4 от 5

Нещата, които опитахме бяха вкусни. Салатите с пресни и свежи зеленчуци. Терасата е много приятна в летните жеги. Санитарният възел се нуждае от освежителен ремонт и по-добра поддръжка.


Иван Александров

Рейтинг : 5 от 5

От години го посещаваме! И не минава разходка то Стара Загора..без поне един Кипарис. Имало е някакви промени след пандемията, но освен предишните сервитори май всичко останало си е по старому. Което е много добре, тъй като не си представям да живея без възможност да седна там и да си поръчам глазираното им свинско! Препоръчвам горещо!


Ghostbusters

Рейтинг : 5 от 5

Един от най добрите ресторанти в града ни.Добро обслужване и приятна обстановка.Много добра кухня и големи порции.Не се набляга на чалгата.Изискан ресторант на нормални цени.Прекрасно и романтично място с чудесен изглед към парк Аязмото и Жабките.Винаги ми е бил любим.Ще ходя там винаги.


MITKO STOYNOV

Рейтинг : 5 от 5

Много добро заведение за консумация и чествания на празненства.Уникален в професионално отношение на целият обслужващ персонал .


Ако знаете повече за Ресторант "Кипарис"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Ресторант "Кипарис", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Ресторант "Кипарис"