Ресторант "Малката Марица"

  • бул. „Цар Борис III-ти Обединител“ 37а, 4003 Пловдив, България
  • +359 87 600 6666

Работно време Ресторант "Малката Марица"

  • понеделник: Затворено
  • вторник: Затворено
  • сряда: 17:00 ч. – 3:00 ч.
  • четвъртък: 17:00 ч. – 3:00 ч.
  • петък: 17:00 ч. – 3:00 ч.
  • събота: 17:00 ч. – 3:00 ч.
  • неделя: Затворено

Отзиви за Ресторант "Малката Марица"

(Общо гласували : 311 - Рейтинг: 4.2)

Chavdar Dimitrov

Рейтинг : 5 от 5

Вкусна храна, проятма обстановка, бързо обслужване, учтив персонал! Препоръчвам горещо! Delicious food, pleasant atmosphere, fast service, polite staff! I highly recommend!


Габриела Златанова

Рейтинг : 1 от 5

Абсолютна трагедия! Направих резервация за 10 човека за 28.05.2022г, която беше потвърдена и ми записаха телефонният номер и имената. Част от компанията пристигна преди мен и бяха настанени с резервация на мое име. Час по-късно ни беше съобщено, че ние резервация нямаме и ни изгониха като искаха дори да си платим сметката. Отделно в сметката имаше неща, които не бяхме получили, а също и такива, за които ни беше казано, че ги няма и бяха заменени с други. Ако има възможност за - 10 звезди бих им ги дала. Дори са им много!


Biserka Arnaudova

Рейтинг : 5 от 5

Много хубав ресторант!Уютна,приятна атмосфера,любезен персонал,хубава гледка към Марица,интересно меню с вкусна храна.Жива музика с много добри певци!Само е доста силна музиката.Препоръчвам!


Petya Georgieva

Рейтинг : 5 от 5

Prekrasno mqsto,prekrasen personal,prekrasna kuhnq ...nai hubavia orkestar i unikalnata pevica Maria Petkova ....tova e Malkata Marica


Elza Pariny

Рейтинг : 5 от 5

Много забавно и колоритно място. Има собствен стил и дух. Прекрасен персонал. Жива музика с оркестър. Шоу програми. Храната е прясна и вкусна. С карата е превъзходна. Цените са нормални. Препоръчвам.


Ако знаете повече за Ресторант "Малката Марица"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Ресторант "Малката Марица", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Ресторант "Малката Марица"