Ресторант "Щастливеца" Стара Загора

  • ул. „Хан Аспарух“ 30, 6008 Стара Загора Център, Стара Загора, България
  • +359 42 919 494

Работно време Ресторант "Щастливеца" Стара Загора

  • понеделник: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • вторник: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • сряда: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • четвъртък: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • петък: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • събота: 11:00 ч. – 0:00 ч.
  • неделя: 11:00 ч. – 0:00 ч.

Отзиви за Ресторант "Щастливеца" Стара Загора

(Общо гласували : 1721 - Рейтинг: 4.5)

Ivailo Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Голям и просторен ресторант, чист и добре подреден. Обслужването беше повече от перфектно, нямаше нещо от което можеш да се оплачеш. Храната има изключително добър вкус и навярно бихме ги посетили отново. Има отделно кътче за пушачи, което е много добра идея!


Sun Shine

Рейтинг : 3 от 5

1. Интериор- 5 звезди. Красиво, уютно, отпускащо. Обстановката те пренася в едно друго време. 2. Добро/любезно обслужване 3. Презентация на ястията -красива, приканваща за хапване. 4. Вкус… пица “Маргарита” е най-ужасната, която съм пробвала, някога! Не струва! Почти нямаше доматена паста! Беше суха пърленка по-скоро. Овчарска салата - твърде малко и с настърган кашкавал и необелени краставици, нарязани като за кръчма пред блока( та даже и в някои от тях не я предлагат така на клиентите си 😡) Пилешки късчета с мащерка- вкусно! 5. Цени- високи,не отговарят навкуса на по-голямата част от храната! 6. Ресторанта от веригата във Велико Търново е в пъти по-добър!


Диньо Динев

Рейтинг : 3 от 5

Не е това което беше. Изискана атмосфера, добре облечени сервитьор, бързо обслужване на външен вид всичко топ, но салатата например домати и краставицитв без вкус, може да си избират по добре доставчиците, а не от кауфланд. Цените над средното заради мястото и обстановката, но нищо особено не предлагат. Петък в 8 заети 4 маси като 2 от тях с хора от фитнеса които са на вода със салата. Нещата не вървят на добре.


Milan Stoyanov

Рейтинг : 4 от 5

Много прияно място, готвят хубаво, любезен усмихнат персонал. Единственото заради което слагам 4 а не 5 звездички е че цените са малко високи. Порция телешки кюфтета която се състои от 2 кюфтета нормален размер с гарнитура, струва 17 лева. Все пак останахме доволни и ще идем отново.


Fairest Envoy

Рейтинг : 4 от 5

Ресторантът е страхотен, но не ходете там, ако не сте готови да се разделите с много пари! Въпреки това, високите цени отговарят на обстановката и качеството. Кухнята предлага специалитети, които не бихте намерили в други заведения.


Ако знаете повече за Ресторант "Щастливеца" Стара Загора

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Ресторант "Щастливеца" Стара Загора, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Ресторант "Щастливеца" Стара Загора