Семеен хотел Мания

  • бул. „Хан Тервел“ 46, 6009 Самара 2, Стара Загора, България
  • +359 88 524 7421

Отзиви за Семеен хотел Мания

(Общо гласували : 382 - Рейтинг: 4.3)

TheCacarka

Рейтинг : 5 от 5

Изключително уютен и подреден хотел със нестандартни стаи всяка в различен цвят и обзавеждане Тих и спокоен с прилежащ паркинг на изключително достъпно място.Много вежлив персонал,а г-н Стефан Сарандев ни угаждаше на всяка "прищявка" за ,което Благодарим.Бихме се върнали отново там.Препоръчваме горещо.


Анна Толева

Рейтинг : 5 от 5

Много чисто и приятно местенце, изключително любезни, позитивни и отзивчиви хора. Препоръчвам горещо!!!


Mihaela Cvetkova

Рейтинг : 5 от 5

Много чист и уютен хотел на изключително спокойно и тихо място, очаровани сме от отношението на собственика и персонала, бих посетила отново препоръчвам✌️


Христина Стоянова

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасна обстановка, изключително вежливи и гостоприемни собственици, много вкусна храна.Благодарим Ви мили хора,че изтърпяхме всички наши капризи и направихте празника ни незабравим!


Yordan Borisov

Рейтинг : 5 от 5

Много любезен домакин, къстъмър френдли обстановка. Чисти стаи. Препоръчвам го на всички, които посещават града по работа.


Ако знаете повече за Семеен хотел Мания

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Семеен хотел Мания, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Семеен хотел Мания