Семеен хотел "Тангра"

  • ул. „Цар Александър II“ 89, 3700 Химик, Видин, България
  • +359 88 896 4314

Работно време Семеен хотел "Тангра"

  • понеделник: Отворено 24 часа
  • вторник: Отворено 24 часа
  • сряда: Отворено 24 часа
  • четвъртък: Отворено 24 часа
  • петък: Отворено 24 часа
  • събота: Отворено 24 часа
  • неделя: Отворено 24 часа

Отзиви за Семеен хотел "Тангра"

(Общо гласували : 130 - Рейтинг: 3.8)

Daniella Michailova

Рейтинг : 5 от 5

Лично аэ останах много доволна от хотела и собственичката. Да, банята наистина е малко тесничка, но не считам,че е болка эа умиране. Чисто е и собственичката е много мила и отэивчива, дори дойде да ме вэеме с багажа от автогарата.


Petq Kadiiska

Рейтинг : 5 от 5

Любимият ми хотел във Видин. Спокойна семейна обстановка , с най милите собственици. На 2 минути от брега на Дунав, няма какво повече да иска човек.


Gergana Georgieva

Рейтинг : 2 от 5

Здравейте! Посетих този магичен хотел през тази ранна есен. Ех този хотел. Това беше истинско приключение за моите сетива. Ароматът, който се носеше от нужника и по специфично от умивалника беше зашеметяващ. Той подчертаваше духът от стаята.


Ann Beleva

Рейтинг : 5 от 5

С удоволствие искам да споделя положителният си отзив за хотел Тангра в гр. Видин . Чист, уютен и с удобна локация- близко до центъра и р. Дунав . Посрещна ни хотелиерът - човек колоритен, усмихнат и гостоприемен. Поводът за посещението ни в града не бе хубав, но той ни вдъхна много вяра и увереност Разказът му за града бе впечатляващ! Успех и доволни посетители ,пожелавам!


Динко Иванов

Рейтинг : 1 от 5

Измислица за хотел! Тясна стая, а за банята да не говорим. Няма начин да си измиеш очите, без да си залееш краката. Някакво помещение широко около 70-80 сантиметра, в което се чудиш как да се напъхаш, камо ли да се изкъпеш нормално. Няма да стъпим там втори път...


Ако знаете повече за Семеен хотел "Тангра"

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Семеен хотел "Тангра", може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Семеен хотел "Тангра"