Семеен Хотел Жак

Отзиви за Семеен Хотел Жак

(Общо гласували : 327 - Рейтинг: 4.6)

Нели Дончева

Рейтинг : 5 от 5

Бях чувала от познати, посетили комплекс ЖАК, гр. Стара Загора колко прекрасно място е, но аз лично не бях го посещавала. На 22.09.2022 г., предвид семеен повод посетихме комплекса. Искам да изкажа от името на цялата компания БЛАГОДАРНОСТ към екипа на комплекса. Благодарим за прекрасната обстановка в ресторанта, където ни посрещна и обслужваше с усмивка Николай и още едно момче/моля да ни извини, не се сещам за името/. Благодарим за ястията, поднесени навреме, топли и вкусни. За заобикалящата ни природа, детски кът, оставам без коментар и силно препоръчвам при възможност отидете и сами се уверете колко прекрасно място е комплекс ЖАК и отново го посете, както със сигурност ще направим и ние!


Виктория Анастасова

Рейтинг : 5 от 5

Впечатлена съм от новата част която е построена във финландски стил от дървени трупи! Всичко беше чудесно, младия и учтив персонал, вкусна храна, поднесена красиво, чистота, боровата гора наоколо.


Anna Nenova-Denkova

Рейтинг : 5 от 5

Много приятен хотел с удобни и изпипани стаи. За съжаление не мога да кажа същото за храната в ресторанта, поне по време на нашия престой не беше за препоръчване.


Kalinka Beneva

Рейтинг : 5 от 5

Чудесен хотел! Прекрасно място за отдих, а обслобслужването от собственици и персонал е на ниво! Благодаря ви!


Plamen Ivanov

Рейтинг : 5 от 5

Хубаво местенце близко до града, но и достатъчно усамотено в горска обстановка, страхотно обслужване, учтиви собственици, не високи цени. Става, както за семейна почивка, така и за празнуване на събития. Препоръчвам с 2 ръце.


Ако знаете повече за Семеен Хотел Жак

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Семеен Хотел Жак, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Семеен Хотел Жак