СЕРВИЗ Б&Е - АЛАРМИ, МОНТАЖ НА МУЛТИМЕДИИ ,ПАРКТРОНИЦИ И ДРУГИ

  • жк.Фондови жилища ул.Скопие 213А - партер GPS Координати : 42.713866, 23.305052, 1233 ж.к. Фондови жилища, София, България
  • +359 87 611 4470

Отзиви за СЕРВИЗ Б&Е - АЛАРМИ, МОНТАЖ НА МУЛТИМЕДИИ ,ПАРКТРОНИЦИ И ДРУГИ

(Общо гласували : 82 - Рейтинг: 4.3)

Lard bag to large back

Рейтинг : 5 от 5

Изключително съм доволен от услугата! Обадих се и откликнаха на момента, пристигнах при тях и след 1 час старата аларма беше демонтирана. Професионално отношение, препоръчвам!


Ivan Neshev

Рейтинг : 5 от 5

Бях в този сервиз за монтаж на алармена система на автомобила ми. Прекрасно отношение и добре свършена работа ! Благодаря


Ivailo Tabakov

Рейтинг : 1 от 5

За съжаление не съм доволен. Преди около 2 месеца ми монтира мултимедия на колата , но като дойде време за рекламация вече не е заинтересован . Почна да се оправдава с карантината , но си личеше че не му се занимава. Той работи сам в гараж , така че не виждам проблем. Не бих отишъл втори път.


Asen Genov

Рейтинг : 5 от 5

За трети път ползвам услугите на този сервиз и съм адски доволен от свършената работа. Недоумявам какви са тези изказвания че човека е некомпетентен при положение, че съм ходил за различни неща и по доста други подобни сервизи и досега не съм попаднал на по-разбиращ и можещ от този човек....Наистина е жалко,ако разни хора просто искат да оплюят майстора без да са били изобщо при него и да са ползвали услугите му !


Christos Mellos

Рейтинг : 5 от 5

Здравейте, аз посети този сървис преди 1 седмица и останал много доволен от перфектна работа и обслужване. Моя кола Mercedes ML не дава навсякъде прави ,но тук прекрасно отношение и професионалност в изпълнение. Отново бих правил и други мои коли при вас и казва на всички мои приятели за вас. Много добър - препоръчва !


Ако знаете повече за СЕРВИЗ Б&Е - АЛАРМИ, МОНТАЖ НА МУЛТИМЕДИИ ,ПАРКТРОНИЦИ И ДРУГИ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за СЕРВИЗ Б&Е - АЛАРМИ, МОНТАЖ НА МУЛТИМЕДИИ ,ПАРКТРОНИЦИ И ДРУГИ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до СЕРВИЗ Б&Е - АЛАРМИ, МОНТАЖ НА МУЛТИМЕДИИ ,ПАРКТРОНИЦИ И ДРУГИ