Сиела

  • бул. "Стамболийски" 101, местоположение:, етаж 2, 1000 ж.к. Зона Б-5, София, България
  • +359 87 988 6597

Работно време Сиела

  • понеделник: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 21:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 21:00 ч.

Отзиви за Сиела

(Общо гласували : 313 - Рейтинг: 4.5)

Добринка Бояджиева

Рейтинг : 5 от 5

Много уютно и топло място . Срещата автора Алек Попов и автограф , послушайте любимото БГ радио , вземете мечтаната книга , разгледайте я , почетете на чаша от любимата напитка ( на терасата или на диването ) , купете си я и денят Ви ще е зареден с положителни емоции след това .


Borislava Petrova

Рейтинг : 2 от 5

Магазинът в МОЛ София е много разхвърлян, на места са струпани книги, които закриват наредените по рафтовете, част от книгите, които фигурират в сайта, тук липсват, при поръчка он-лайн не може да се получи в тази книжарница, управителката е груба и нелюбезна.


Erika Levenova

Рейтинг : 5 от 5

Този филиал ми е любимия още от 2005та, като отвориха мола ! Има и най-много книги на английски език.


Татяна Вълчева

Рейтинг : 1 от 5

Изключително неприятен персонал. Вече няколко пъти пазарувам от този филиал, нито веднъж не ми беше върнато "Добър ден" или "довиждане " , било то и от чисто възпитание, че аз съм поздравила първа. Два пъти ми се наложи да се обърна към персонала за помощ, но единият път просто ми беше показан жест с ръка да не занимавам служителката, а вторият път ми беше отговорено сега не мога и отиде и се подпря с друга колежка на един рафт и си бъбреха сладко. На повечето служителки знам любовният живот, семейните проблеми и имената на приятелките си, които не харесват. И всичко това го знам, защото на касата всеки път чакам да приключат със селското клюкарене от по 2-3 минутки, преди да ме обслужат. Като цяло персонала е некомпетентен, груб, непрофесионален и с лека нотка на селяния.


Елена Сотирова

Рейтинг : 2 от 5

Голямо разнообразие от стока. Персонала няма идея за половината от стоката за какво служи,а предпочитат да си приказват. Хубаво би било да има компетентност от страна на персонала защото там не се предлагат книги,а хиляди интересни стоки.


Ако знаете повече за Сиела

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Сиела, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Сиела