Сити Център - Стара Загора

  • бул. „Княз Александър Батенберг“ 28, 6003 Център, Стара Загора, България
  • +359 88 262 2688

Работно време Сити Център - Стара Загора

  • понеделник: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • вторник: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • сряда: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • четвъртък: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • петък: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • събота: 7:00 ч. – 23:00 ч.
  • неделя: 7:00 ч. – 23:00 ч.

Отзиви за Сити Център - Стара Загора

(Общо гласували : 1070 - Рейтинг: 4.3)

Dimitrina Stoeva

Рейтинг : 5 от 5

В Сити център има магазин на Билла, Комсед и магазин Па-па, който е най-добре зареден за бебета и деца от всякаква възраст в целия град. Има пощенски клон, два магазина за детски обувки. На втория етаж има голям фитнес и магазин за дрехи втора употреба.


Мая Башева

Рейтинг : 5 от 5

Специално искам да похваля и благодаря на двете момчета от поддръжката, които без дори и да сме молили за помощ, се отзоваха, и помогнаха за спасяването на три малки душички. До двигателя на колата ни имаше три малки котенца, те вдигнаха на крик колата и ги извадихме. Ако не бяха те, вероятно душичките щяха да са смлени, без дори да разберем какво се случва. Огромно БЛАГОДАРЯ! Респект!❤️❤️❤️


Dimitar Hristov

Рейтинг : 1 от 5

Недейте да ходите там, пълна мизерия и най-лошото, което е, че управителя ли е, шефа ли е не знам, какъв е, но се държи супер злобно с всички и се заяжда, първо без причина, второ е пълен глупак назобан на 40 години, пълна мишка, ако се направи на грешния човек ще го пребият здраво!


Kaloyan Bobev

Рейтинг : 5 от 5

Тази седмица посетихме магазините ПаПа, Билла и фотостудиото на Калина Борисива за да запазим час за фото сесия. Използвах свободния паркинг на ниво -1 имаше около 70 свободни места. В магазините нямаше опашки и рафтовете бяха заредени. В асансьорите таблата бяха доста описателни с карти за всеки етаж.


Yoana Gancheva

Рейтинг : 1 от 5

50 стотинки за тоалетна която мирише на л*йна, опикана, няма тоалетна хартия и сапун за ръце!?!? Вие нормални ли сте?!


Ако знаете повече за Сити Център - Стара Загора

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Сити Център - Стара Загора, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Сити Център - Стара Загора