Sladkarnica Mozaik

  • ул. „Гевгели“ 23, 4013 ж.к. Христо Ботев - Север, Пловдив, България
  • +359 89 244 1575

Отзиви за Sladkarnica Mozaik

(Общо гласували : 73 - Рейтинг: 4.4)

Флора

Рейтинг : 4 от 5

Чудесно местенце! Връща ме години назад с вкусните баклави, толумбички и уханието на турско кафе. Приветливо обслужване, пресни на място приготвени сладкиши и уютно пространство. Със собствен стил и асотримент. Много вкусна Татлия и Кадаиф с каймак. Горещо препоръчвам да увеличат автентичните ориенталски десерти. Пасти и торти има навсякъде. Посещавам редовно!


Kostadin Kostov

Рейтинг : 4 от 5

Изделията са прекрасни за цената и локацията. Последната е основният проблем на тази сладкарница - всяка друга би предоставила по-светла перспектива.


Vlady Dude

Рейтинг : 4 от 5

Сладките са добри, даже някой са изключително вкусни. Напитките с кафе не са нищо особенно. Персоналът е много любезен и отзивчив. Обстановката е като за детски партита. Неангажираща обстановка, където може да си хапнете вкусен десерт.


Теодора Танчева

Рейтинг : 5 от 5

Вкусни торти и детски кът за децата


Lubomir Stanev

Рейтинг : 5 от 5

Сладкарницата е невероятна с вкусни десерти и зала за игра на деца и рожденни дни.


Ако знаете повече за Sladkarnica Mozaik

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Sladkarnica Mozaik, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Sladkarnica Mozaik