Сладкарница Вила Росиче - торти, кроасани, киш, доставка до дома

  • ул. „Неофит Рилски“ 26, 1000 Old City Center, София, България
  • +359 88 840 0386

Работно време Сладкарница Вила Росиче - торти, кроасани, киш, доставка до дома

  • понеделник: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 22:00 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 22:00 ч.

Отзиви за Сладкарница Вила Росиче - торти, кроасани, киш, доставка до дома

(Общо гласували : 2615 - Рейтинг: 4.5)

Kostadin Delizhanski

Рейтинг : 5 от 5

Изключителното добра опция за занаятчийски сладкарски изделия в сърцето на идеалният център на град София. Огромно разнообразие от традиционни и авторски торти, мусове и др видове десерти. Заведението предлага и твърд алкохол, както и безалкохолни напитки и лимонади. Разполага с малък двор с 8-10 маси на открито за топлите месеци. Персоналът е любезен и отзивчив. Препоръчвам посещение пеша, защото паркирането в района е трудно.


Simeon Totomanov

Рейтинг : 5 от 5

Вчера си купих Шоколадов мус с малини и линд(не знам дали е правилно името). Тортата е страхотна, обслужването също ми направи много добре впечатление, на място ми помогнаха да избера торта и бяха мили и търпеливи.


svetoslav arnaudov

Рейтинг : 3 от 5

Посещавал съм сладкарницата няколко пъти и винаги ме е пленявала с прекрасните си десерти. Градината на заведението е уютна.


Ivan Georgiev

Рейтинг : 5 от 5

Уютна сладкарница във вътрешен двор, красиво подреден и с много цветя. Еклерите с крем "Брюле" бяха много вкусни. Добре би било тортите на витрината да имат надпис, че като седнеш, да можеш да си поръчаш това, което ти е хатесало.


Katrin P

Рейтинг : 1 от 5

Може би трябва да се поработи върху стиковането на персонала, който не може 28 минути да донесе чай и две кафета. Може би трябва да наемете двама бармани? Щях да предложа сама да направя кафето си, но не видях човек от персонала в продължение на 20 минути, за да ударя едно рамо в този труден момент! Всъщност видях един сервитьор, който бе шокиран, че не е направил на правилното място резервация на една много мила рожденичка, но просто не успях толкова бързо да кажа, че и чая ще направя сама - не само кафето. Може би трябва да намалите масите, ако персоналът е малко и не смогва, защото и те са хора и няма как да вършат работа на трима. Просто работя в този бранш, съзнавам колко важна част е бакшиша за този тип професия и няма как той да бъде желаната сума, ако хората не са обслужени и просто стоят на празната маса в трепетно очакване. Нямаше да съм толкова разочарована, ако не видях хора, седнали след нас, наслаждаващи се вече на своите поръчки. И все пак, атмосферата беше приятна, дано на рожденичката поръчката й дойде навреме, защото след объркването с резервацията - това е малкото, което заслужава на празника си.


Ако знаете повече за Сладкарница Вила Росиче - торти, кроасани, киш, доставка до дома

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Сладкарница Вила Росиче - торти, кроасани, киш, доставка до дома, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Сладкарница Вила Росиче - торти, кроасани, киш, доставка до дома