СМАЙЛ-САЛОН ЗА КРАСОТА

  • ул. „Искър“ № 86, 1527 София център, София, България
  • +359 88 835 0503

Работно време СМАЙЛ-САЛОН ЗА КРАСОТА

  • понеделник: 9:00 ч. – 20:30 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 20:30 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 20:30 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 20:30 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 20:30 ч.
  • събота: 9:00 ч. – 20:30 ч.
  • неделя: 9:00 ч. – 20:30 ч.

Отзиви за СМАЙЛ-САЛОН ЗА КРАСОТА

(Общо гласували : 71 - Рейтинг: 4.7)

Vladimir Haralampiev

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволен от подстригването в салона, което е единствената услуга, която съм ползвал многократно, за сега. Обстановката е приятна. Спазват се всички противоепидемични мерки (дезинфекция, маски, разстояния и тн.) Персоналът е приветлив и спокоен. Препоръчвам.


Mihaela Kostadinova

Рейтинг : 1 от 5

Оценка 1 на по-възрастната фризьорка (с червена коса). Ходих преди една година и не бих повторила! Скоро ходих на козметик в този салон също при по-възрастната козметичка, само вежди-40 мин, само с пинсета, веждите ми ги подстригва без никакъв гребен....и двете вежди останаха много различни една от друга, независимо че два пъти и казах. Иначе жената беше много мила, говореше доста, но след това трябваше да си оправям веждите сама. :)


Iva Taneva

Рейтинг : 5 от 5

Страхотни са! Обслужването е отлично, атмосферата е приятна и персоналът е винаги усмихнат! Изключително доволна съм и посещавам салона вече повече от 5 години! Маникюрът ми винаги е прекрасен и всеки път си тръгвам доволна!


Galina Gerganova

Рейтинг : 5 от 5

Ползвам услугите на салона от създаването му. Маникюрът, фризьорските и козметичните услуги не само държат ниво, но и с годините се развиват. Персоналът е не само квалифициран, но е усмихнат и отзивчив. Хигиената е отлична, а цените нормални.


Stela Stoyanova

Рейтинг : 5 от 5

Ползвам основно фризьорски услуги (Вероника) и съм много доволна. Лутах се от фризьор на фризьор докато не си намерих Рони преди няколко години, оттогава ходя само при нея. Тя прави най-доброто каре на света! :)))


Ако знаете повече за СМАЙЛ-САЛОН ЗА КРАСОТА

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за СМАЙЛ-САЛОН ЗА КРАСОТА, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до СМАЙЛ-САЛОН ЗА КРАСОТА