Smile Dental Services

  • ул. „Сан Стефано“ 23, 1504 Doctor's Garden, София, България
  • +359 2 491 7720

Работно време Smile Dental Services

  • понеделник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 17:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Smile Dental Services

(Общо гласували : 18 - Рейтинг: 4.7)

August Home

Рейтинг : 5 от 5

Напълно съм доволна от новите си зъби. Всички зъболекари са много талантливи и отдадени да направят всичко възможно. Цената беше малка част от това, което трябваше да платя тук, в Обединеното кралство. Денталната хирургия е модерна и безупречно чиста. Много благодаря на всички тях.


Alcino Vieira

Рейтинг : 5 от 5

Много съм доволен от стоматологичните услуги на Smile за цялостно възстановяване на устата без болка, просто невероятно. пристигнах на 7/09/2022 и напуснах България на 14/09/2022 със страхотна усмивка. Благодаря ти


Александър Соколов

Рейтинг : 5 от 5

Наистина е невъзможно да опиша с няколко изречения впечатленията си, а и не намирам точните думи. Невероятно отношение и професионализъм от най-висока класа, това е. Безкрайно съм благодарен на целия екип. Бъди добре!


Johnny quattro

Рейтинг : 5 от 5

Силно препоръчително. Позволете ми да обясня - чух за Smile Dental Services от приятел на приятел тук във Великобритания. Преди около 5 години беше направена пълна реставрация на устата. След това проверих многобройните онлайн ревюта, които потвърдиха всичко в ума ми - реших веднага след това да резервирам всичко. Подобно лечение, всичките ми рушащи се зъби бяха премахнати и имах 6 импланта на долна челюст и 6 на горна челюст. Аз съм естествено нервен/чувствителен човек и всичко мина добре. Подгответе се за основно течна диета за 3-4 дни. Крайните резултати са просто без равни. Какво променящо живота преживяване за мен. Искам да изкажа благодарността си на д-р Димитров и отличния му екип за техния професионализъм и грижовно отношение към хора като мен. Понякога в английския език няма достатъчно пълни думи, за да изразя или опиша благодарността си - благодаря ви от сърце. Ти промени живота ми и никога няма да забравя начина, по който се почувствах днес, излизайки на топлото слънце, с нов поглед върху живота. Джон Гудуин Уолингтън, Съри, Великобритания


VeVe Yan

Рейтинг : 5 от 5

Страхотна клиника, високотехнологично медицинско оборудване, спокойни и позитивни хора! Всичко по време на лечението е внимателно обяснено и след това те ви дават цялата информация, написана, за да го имате, в случай че забравите нещо. Те промениха усмивката ми за 5 работни дни и я направиха успешна, дори това беше тежък клиничен случай за успокояване и екстракции. Те се грижат за своите пациенти и осигуряват висококачествени лечения с точни медицински прегледи преди, по време и след процедурите. Те го направиха въпреки факта, че се страхувах, нервен и почти неподходящ за вземане на впечатления. Лекарите правят всичко, следвайки здравните протоколи. След лечението те ви дават всички лекарства, от които се нуждаете - антибиотици или!/И болкоуспокояващи в опаковка с хартии с писмено постоперативно поведение. Благодаря на всички страхотни лекари, медицински сестри, асистенти и координатори, сега отново имам усмивката и увереността си! Ако мислите да или не, препоръчвам ви - изберете да и отидете там, това ще промени живота ви!


Ако знаете повече за Smile Dental Services

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Smile Dental Services, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Smile Dental Services