Сватбена и парти aгенция Ваняя СТИЛ

  • ул. „Янко Сакъзов“ 13, 4000 Мараша, Пловдив, България
  • +359 88 899 4931

Работно време Сватбена и парти aгенция Ваняя СТИЛ

  • понеделник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • вторник: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • сряда: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • четвъртък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • петък: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • събота: 10:00 ч. – 20:00 ч.
  • неделя: 10:00 ч. – 20:00 ч.

Отзиви за Сватбена и парти aгенция Ваняя СТИЛ

(Общо гласували : 47 - Рейтинг: 4.6)

Krassi Whittaker

Рейтинг : 5 от 5

Комуникацията с агенцията и със собственичката Ваня беше лесна и бърза. Получихме полезни съвети, информация и координати за подготовката по сватбата, а черешката на тортата беше красивата арка, която можехме да ползваме на изнесения си ритуал. Благодарение на агенция Ваняя Стил имахме красива и незабравима сватба, професионално организирана! Благодарим! Семейство Атанасови


Milena Paunova

Рейтинг : 5 от 5

Думите са излишни! Всичко беше украсено с толкова стил, нежност и красота! Беше като в приказка! Това, което ме спечели, е именно отношението на Ваня! Тя изпълни всичките ми представи, даже надмина очакванията ми! Бях приятно изненадана от крайния резултат! Всички гости бяха много впечатлени от украсата! Препоръчвам горещо с две ръце на бъдещите булки, ако искат да сбъднат представите си за една вълшебна приказка в най-специалния ден от живота си! 🥰🥰🥰 Много добра организация, лесна комуникация и прекрасна украса! Материалите, които агенцията използва са висококачествени- цветята изглеждаха като живи, бяха толкова нежно подбрани-всичко беше спрямо концепцията на сватбата! ❤️❤️❤️Доверете се на Ваня Стил-няма да сгрешите в избора си, защото те сбъдват мечтите до най-малкия детайл ♥️


Ivan Dimov

Рейтинг : 5 от 5

Агенцията успя да реагира с цялостната украса на нашата сватба в рамките на седмица и направи нашето събитие бляскаво и стилно. Много добре работиха и с останалата част от екипа (фото, видео и dj), за да се допълват, а не да се конкурират. Ние имахме конкретни виждания как искаме да изглежда нашата сватба и тя успя да ги пресъздаде перфектно. Също, доволен съм и от нивото на комуникация и организираност относно тяхната част.


Urban Reclaimed

Рейтинг : 5 от 5

Прекрасно парти! Благодарим, Ваня!


Niya Aleksandrova

Рейтинг : 5 от 5

Уникално преживяване! Невероятно свършена работа, професионално отношение и реагиране в критични ситуации. Препоръчвам с две ръце, направи денят ни още по-незабравим!


Ако знаете повече за Сватбена и парти aгенция Ваняя СТИЛ

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Сватбена и парти aгенция Ваняя СТИЛ, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Сватбена и парти aгенция Ваняя СТИЛ