Сърнела - 2004 ЕООД

  • бул. „Сан Стефано“ 2, 6300 Хасково Център, Хасково, България
  • +359 38 604 511

Работно време Сърнела - 2004 ЕООД

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:30 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за Сърнела - 2004 ЕООД

(Общо гласували : 38 - Рейтинг: 4.4)

Веселина Велева

Рейтинг : 4 от 5

Преди два дни се прибрах от екскурзия до Хърватска и адриатическото крайбрежие .Имаше много добра организация, програмата беше изпълнена изцяло.Сравнявайки с други екскурзии с други фирми ми направи впечатление оскъдната информация, която ни даваше екскурзоводката Ася. Можеше да ни разкаже повече неща за обектите, които посетихме. Препоръчвам да се обърне повече внимание на местата за почивка и тоалетна по пътя, нека да бъдат предварително фиксирани и да се спира поне на всеки два часа. И нека да се съобразявате с възрастта на туристите. Изказвам благодарност на шофьорите - истински професионалисти, бяха перфектни, автобусът беше хубав, но защо тоалетната беше постоянно заключена и не се използваше, нали затова е сложена? Пожелавам на фирмата много успешна работа занапред, с много интересни дестинации и доволни клиенти!


Velina Yaneva

Рейтинг : 2 от 5

Необяснимо за днешно време, как може да няма 10 минутна пауза за пътниците, нуждаещи се от тоалетна през тези 3 часа пътуване от Хасково до София и обратно! Предупреждението, може би трябва да става при покупка на билет, а не преди качване в микробуса. Дискомфортно се пътува на дълъг път с микробус! Дали линията ползва автобуси или е само с микробуси не стана ясно!


Yana Yankova

Рейтинг : 1 от 5

2017г. м. Май - Безкрайно съм разочарована от организацията. Изпращат ни в чужбина и нито екскурзовода нито шофьорите знаят пътя! Два дни обикаляме като овце в тоя рейс и търсим пътя!!!! Прага -Дрезден (120км.) -пътувахме от 8:30 до 12:30 и добре, че ние имахме навигация!!!! Екскурзовода Пламен е нагъл и некомпетентен! Такова поведение не мислех, че е възможно към клиенти!!!!


Vanq Vlashinska

Рейтинг : 5 от 5

Това е фирмата ,чийто собственици и служители ,заслужават моите адмирации!!!Повече от перфектни!!!


Ginka Raycheva

Рейтинг : 5 от 5

Пътувам с туристическа агенция "Сърнела" от 1997 година и във всеки един момент, по време на всяка една екскурзия съм била доволна и щастлива от техните услуги, внимание към детайлите, към туриста и към пътуването като цяло!


Ако знаете повече за Сърнела - 2004 ЕООД

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за Сърнела - 2004 ЕООД, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до Сърнела - 2004 ЕООД