tbi bank

  • Zhk Trakiya, ул. „Съединение“ 34, 4023 Тракия, Пловдив, България
  • +359 87 842 9015

Работно време tbi bank

  • понеделник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • вторник: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • сряда: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • четвъртък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • петък: 9:00 ч. – 18:00 ч.
  • събота: Затворено
  • неделя: Затворено

Отзиви за tbi bank

(Общо гласували : 20 - Рейтинг: 3.6)

Димитър Димитров

Рейтинг : 1 от 5

Специално във офиса на ул.Съединение 43 - НЕ ходете ,служителите там и по специално МАРИЯ БАДОВА , се държат все едно е тяхна банката и същото време е и много НЕкомпетентна , освен мен не знам колко още клиентела е загубила банката :(


Yordan Yordanidis

Рейтинг : 3 от 5

За нов клиент на банката има много неща, които са объркващи и понеже са такива явно са неразбираеми и за самия персонал. Плюса на банката като цяло е липсата на такси за обслужване на сметките и при внасяне и теглене, но не съвсем валидно е за суми до 5000лв. Електронното банкиране е смешно да се нарече такова, по скоро е електронна поща, от където да следи човек има ли движение по сметките му, но реално много не може да се направи, освен превод към трето лице. Всяко откриване и закриване на сметка става в присъствен вид и на хартиен носител, това е като да караш трабант в свят, където хората вече говорят за летящи автомобили. Не можеш да об еняш валута онлайн - трябва също да ходиш до офиса, защото всичко става на хартия. Заявяването за теглене на валута в брой е било с опция да се прави онлайн, но все още не съм открил тази опция... Депозитите се закриват само на определена дата, иначе има наказателни глоби, които могат да изядат повече от приходите от лихви - за такива които са продължително зад граница е безумно да се впише реално в тази система, което пък обезсмисля депозирането в тази банка, иначе плащаш за пътни в пъти повече от приходите от лихви. Много слабости за онлайн обслужване. За пример банките е Турция позволяват всички действия да се извършват онлайн, дори и повече да откриваш и закриваш влогове и разплащателни сметки, да търгуваш с валута, ценни книжа и злато. Да плащаш данъци и фактури автоматично. Да плащаш глоби към КАТ и прочее. Да правиш преводи по няколко начина. Да плащаш кредитни карти и да ползваш най различни програми за това - частично, напълно или автомати на определена дата. Относно този клон дори не знаят за какъв период се плаща лихвата по депозитите. Обясняват едно а после то излиза друго. Всички лихви са на годишна база, при определен период на договаряне. А на мен ми обясняваха, че кратките депозити са по доходиносни - лихвата с натрупване по този начин излиза в пъти по-голяма ако е за по-дълъг период... Да ама не! Общо подобно, ако включите договор за примерно 3 месеца и за една година се преподнови ще получите колкото е обявено, но не за 3 месеца а за цялата година, а за 3те месеца ще получите 1/4. Ако ще държите парите си цяла година или повече изберете по дългия период, така ще получите по висока лихва.


Stoycho Georgiev

Рейтинг : 2 от 5

Офисът е малък,да не кажа дори повече от малък за подобен род институция,чувствуваш се като в кибритена кутийка(поне аз имах такова усещане).Обслужването е перфектно и любезно,няма две мнения по въпроса.Но е редовно и постоянно претоварено.няколко пъти минавам след работа и не спирам,като видя вътре по столовете,на вратата,че и отвън на тротоара да стоят хора да чакат.


Penko Hristozov

Рейтинг : 3 от 5

Неудобство от това, че в Кичука няма офис.


Георги Кабадийски

Рейтинг : 5 от 5

Най якия офис на банката в Пловдив


Ако знаете повече за tbi bank

Ние от apartamenti.com с цел повишаване удобството на потребителя създадохме каталог за фирми,болнични заведения и големи търговски обекти с кратка информация за тях. Вярваме ,че така ще улесним купувачите и бъдещите наематели в ориентацията за местоположение при търсене на подходящ имот.

Ако Ви е разполагате с допълнителна информация за tbi bank, може да кликнете тук за да добавите.

Недвижими имоти близо до tbi bank